Job Openings

E&A Manager - VENLO (Nieuwe locatie)

 

Over Hessing Supervers:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars.

 

De komende periode (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport).

 

De nieuwe fabriek biedt straks natuurlijk volop mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden en de productieprocessen verder te automatiseren, mechaniseren en te robotiseren. Naast innovatie zullen duurzaamheid en circulariteit in het productieproces een belangrijke rol gaan spelen.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

 

E&A Manager - Locatie Venlo

 

Werkzaamheden:

Als E&A Manager ben jij continue actief bezig met vernieuwingen en loop jij voorop als het gaat over de optimale inzet van alle productie- machines en installaties binnen Hessing Supervers. Technisch beleid ontwikkelen, implementeren, borgen en (continue) verbeteren is aan jou zéker wel toevertrouwd. Als een echte peoplemanager monitor jij de storings- en onderhoudsgegevens en constateer je trends waar je op anticipeert. Je onderneemt acties om performence-verbetering van de fabriek te realiseren waarbij je jouw budget en storingspercentage niet uit het oog verliest. De komende twee jaar ga jij je vanuit het Project Green Future voornamelijk bezig houden met het het vormgeven van de nieuwe afdeling en het opbouwen van een mooi team (Automation Engineering/ Maintenance Reliabilty Engineering)

 

Ook ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van technische rapportages van jouw afdelingen;
 • Het prioriteren en bepalen van de planning voor het groot onderhoud van het machinepark;
 • Het analyseren en rapporteren van de technische resultaten en verbetervoorstellen;
 • Het zorgdragen voor een correcte communicatie m.b.t. technische wijzigingen;
 • Toezien op het in optimale staat houden van de machines waarin het accent wordt gelegd op technisch vlak én natuurlijk de machine-veiligheid voor alle medewerkers;
 • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

 

Jij:

 • Beschikt over een HBO /Academisch werk- en denkniveau met een achtergrond in werktuigbouwkunde en ervaring met geautomatiseerde processen óf hebt een elektrotechnische achtergrond met inzicht in techniek;
 • Hebt minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bent in staat om organisatieveranderingsprocessen te initiëren en aan te sturen;
 • Hebt affiniteit met robotisering en ICT én met de wereld van gezond en gemakkelijk eten;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord;
 • Bent o.a. resultaatgericht, veranderingsbereid, motiverend, besluitvaardig en analyserend;
 • Bent woonachtig in de omgeving van Venlo.

 

Dit bieden wij:

Hessing Supervers is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Met het project Green Future willen wij de capaciteit van Hessing kunnen garanderen en uitgroeien tot de grootste en beste fabriek voor gesneden en verpakte groente in Europa.

 

Plaats binnen de organisatie:

Je maakt onderdeel uit van het Management Team (MT) rapporteert aan de Plant Directeur.

 

Interesse: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de E&A Manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

You are applying for the job E&A Manager - VENLO (Nieuwe locatie) at Belfeld (Belfeld.PenO.165).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

By filling in this application form, your provided data will be storaged in a database. This information will be handled carefully and confidentially. Your information will not be provided to third parties. On the basis of this information we can check to what extent your profile is a match with the vacancy in question.

By sending the application, you agree that your data will be stored in a database subject to the aforementioned conditions.

We will only use the data for the purposes mentioned above. You can withdraw the permission at any time by contacting us.

MAILME

Note for agencies:
We will not accept unsolicited resumes. Please do not forward resumes to us, as we are not responsible for any fees related to unsolicited resumes.