Vacatures

Verpakkings- en procestechnoloog

 

Als verpakkingstechnoloog ben jij degene die alles weet van de producten en processen in relatie tot verpakkingen, verpakkingstechnieken binnen de productie. Dit vertaal je naar een advies en zet je door naar acties om zo verbetering van product, proces en systeem  continue te verbeteren die binnen de organisatie realiseerbaar zijn.

Enkele taken die bij jou verantwoordelijkheden horen zijn:

 • Het in teamverband opstellen, begeleiden en uitvoeren van verschillende projecten met een focus op verpakking en procesverbeteringen (zoals o.a.: lekdichtheid, optimale begassing, houdbaarheid, optimale droging bladgewassen)
 • Het bieden van ondersteuning aan de fabriek op het gebied van verpakkingen zoals implementatie, controle, optimalisatie, ontwikkeling en trouble shooting
 • Vaststellen van de juiste specificaties voor verpakkingen en beheren van specificaties voor alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen.
 • Ondersteunen en begeleiden van proefproducties
 • Handelen als een schakel tussen product ontwikkeling, Operational excellence en productie voor de implementatie van nieuwe producten en processen.
 • Meewerken aan het opbouwen en onderhouden van het verpakkings- en proces technologische kennisniveau binnen Hessing
 • Sparringpartner op het gebied van technische, functionele en operationele proces en verpakkingsvraagstukken en verbeteringen voor in-en externe klanten
 • Opbouwen en onderhouden van contacten binnen het netwerk van wetenschappelijke instituten, leveranciers van machines en verpakkingsmateriaal.
 • Volgen en signaleren van technologische trends en ontwikkelingen binnen de verpakkingsmarkt en de procesmarkt en deze op toepasbaarheid beoordelen
 • Klantgericht opereren door samenwerking met collega’s van kwaliteit, product ontwikkeling, productie, inkoop, Operational excellence en commercie.

Wat verwachten wij van jou

 • WO/HBO werk- en denkniveau (levensmiddelen technologie richting verpakkingstechnologie of procestechnologie);
 • Enkele jaren relevante werkervaring als proces of verpakkingstechnoloog bij voorkeur in de levensmiddelenbranche;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en het vermogen om met verschillende niveaus samen te werken;
 • Bereidheid om zo nu en dan (inter)nationaal te reizen;
 • Flexibel en vindt het een uitdaging om te werken binnen een dynamische groeiende onderneming;
 • Engelse taal in woord en geschrift;
 • Persoonskenmerken: analytisch, zelfstandig, hands-on, innovatief, een bruggen bouwer, doel-en resultaatgericht en overtuigend.

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.


Over ons

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

Je reageert op de vacature Verpakkings- en procestechnoloog bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.217).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.