Vacatures

Veiligheidscoördinator

 

Heb jij passie voor veiligheid en gezondheid? Wil jij graag veiligheid binnen Hessing Zwaagdijk bij iedere medewerker on top of mind krijgen? Dan is deze nieuwe functie binnen het team de uitdaging die je zoekt! Lees snel verder!

Werkzaamheden

Als veiligheidscoördinator zorg jij ervoor dat ongelukken binnen Hessing Zwaagdijk niet voorkomen. Je bent de aanjager in het proces om het veiligheidsbewustzijn en de veiligheidscultuur naar een steeds hoger niveau te tillen. Kennisoverdracht, medewerkers motiveren, enthousiasmeren, trainen en opleiden, maar ook ondersteunen en adviseren omtrent de aanpak van veiligheidsvraagstukken, behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Het SHE beleid wordt door jou samen met het locatieteam geformuleerd en geïmplementeerd. Het SHE beleid vertaal je naar een safety programma wat minstens aan de wettelijke minimale eisen voldoet met een duidelijke focus op continu verbeteren. Je stelt procedures en werkinstructies op en zorgt ervoor dat het gestructureerd gehandhaafd wordt door onder andere regelmatig veiligheidsinspecties uit te voeren en onvolkomenheden in bestaande processen en procedures te signaleren. Je analyseert ongevallen en stelt incidentenrapportages op, alsmede het herleiden van achterliggende oorzaken en basis risicofactoren. Je zet gevraagd en ongevraagd centrale verbeteracties in en coördineert dit proces. Door jouw inzet gaat iedere medewerker binnen Hessing Zwaagdijk ’s avonds weer veilig naar huis.
 

Wat vragen wij van je:

  • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Hoger Veiligheidskunde;
  • Liefst 3 of meer jaren aantoonbare werkervaring bij voorkeur binnen een dynamisch bedrijf in een productieomgeving;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor veiligheid op de locatie Zwaagdijk;
  • Je hebt affiniteit met continu verbetermethodieken en beschikt over expertniveau van de Nederlandse arbeids-, veiligheids-, en milieuwetgeving;
  • Pro activiteit, overtuigingskracht, resultaatgericht, mensgericht en hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
  • Je hebt een efficiënte werkaanpak, je kunt draagvlak creëren en moeiteloos schakelen op verschillende niveaus binnen de organisatie;
  • Je ondersteunt het management bij het opzetten van SHE actieplannen, uitvoeren en uitrollen van RIE’s, TRA’s en LMRA’s;
  • Je beschikt over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

 
Wat bieden wij:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris naar gelang kennis en kunde, diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness, een groente winkel met gereduceerd tarief en een personeelsvoordeelwinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons

Hessing is al 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude uitgegroeid tot een van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons is er maar één belofte die telt: al onze producten moeten gemakkelijk, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, supervers!

Solliciteren

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Veiligheidscoördinator bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.183).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.