Vacatures

Ultieme zaterdag (en vakantie) baan als Supply Planner!

 

Ben jij net begonnen met de Hbo opleiding richting Logistiek & Supply Chain Management?

Wil jij nu al een voorsprong krijgen op je medestudenten?

Begin dan nu met je carrière als Supply Planner op de zaterdagen en in de vakanties!

Bij Hessing Supervers  zijn wij op zoek naar een Supply Planner voor  de zaterdagen en in de vakanties. Uiteraard begeleiden we jou intensief  helpen we je in jouw ontwikkeling tot een  volwaardige Supply Planner  voor wanneer je klaar bent met jouw opleiding. Hiermee leg je voor jezelf een mooie basis, door een unieke combinatie van theorie en praktijk.

Als Supply Planner op de zaterdag ben je vooral het verlengstuk van de Planners die doordeweeks aanwezig zijn. Jij bent diegene die hun klanten in het weekend overneemt en zorgt dat de operatie blijft draaien. Je houdt je bezig met bijvoorbeeld:

  • Het omzetten van de verkoopplanning naar een productieplanning waarbij je stuurt op de balans tussen productbeschikbaarheid, efficiëntie en vers percentage;
  • Het bijsturen van de planning op basis van klantontwikkelingen zoals promoties en events;

Wat vragen wij van je

  • Student  Hbo Logistiek & Supply Chain Management ;
  • Interesse in de foodproductie;
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent oplossingsgericht;
  • Je kunt een creatieve  bijdrage leveren aan het oplossen van knelpunten;
  • Communiceert duidelijk en helder en Je hebt een assertieve en  enthousiaste houding.
  • Je bent erg accuraat en hebt goede kennis van Excel
  • Je bent beschikbaar op zaterdagen en in overleg ook in schoolvakanties

Wat bieden wij:

Wij bieden de ultieme mogelijkheid, waarin jij een voorsprong neemt op je carrière. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris op basis van  kennis en kunde, diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness, een groente winkel met gereduceerd tarief en een personeelsvoordeelwinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar die ultieme bijbaan in de Supply Chain? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature Ultieme zaterdag (en vakantie) baan als Supply Planner! bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.208).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.