Vacatures

Ultieme weekend/vakantiebaan als Supply Planner!

 

Ben jij net begonnen met de Hbo opleiding richting Logistiek & Supply Chain Management?

Wil jij al een voorsprong krijgen op je medestudenten?

Begin nu met je carrière als Supply Planner op de zaterdag en in de vakanties!

Bij Hessing Supervers  zijn wij opzoek naar een Supplyplanner voor op de zaterdag en in de vakanties. Je krijgt goede begeleiding op de afdeling en helpen jou als volwaardige Supplyplanner klaar te stomen wanneer je klaar bent met jouw opleiding.

Als supply planner op de zaterdag ben je vooral het verlengstuk van de Planners die door de week aanwezig zijn. Jij bent diegene die hun klanten in het weekend operationeel helpt met de dagelijkse klant activiteiten, zoals korte termijn productieplanning waarbij je rekening moet houden met processen, producten, procedures en regelingen. Je zorgt voor het dagelijkse productieplan op klantniveau en gaat actief sturen op productiebeschikbaarheid per account;

Wat vragen wij van je

  • Bezig met Hbo Logistiek & Supply Chain Management ;
  • Interesse in de foodproductie;
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en oplossingsgericht;
  • Je kunt een creatieve  bijdrage leveren aan het oplossen van knelpunten;
  • Communiceert duidelijk en helder en Je hebt een assertieve en  enthousiaste houding.
  • Je bent erg accuraat

 

Wat bieden wij:

Wij bieden een ultieme vakantiebaan waarin jij een voorsprong neemt op je carrière. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris naar gelang kennis en kunde, diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness, een groente winkel met gereduceerd tarief en een personeelsvoordeelwinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

solliciteren

Ben jij op zoek naar die ultieme vakantiebaan in de Supply Chain? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

Je reageert op de vacature Ultieme weekend/vakantiebaan als Supply Planner! bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.253).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.