Vacatures

Transport Planner

 

Ervaar de dynamiek van Hessing Logistiek

Hessing Logistiek is een transportbedrijf waar 140 vakmensen het vervoer verzorgen van goederen. Wij beschikken over 43 goed uitgeruste en moderne vrachtwagen combinaties en transporteren 24/7 orders van onze klanten naar verschillende distributiecentra in Nederland en België.
Hessing Logistiek maakt onderdeel uit van Hessing B.V., een toonaangevende en moderne groente- en fruitsnijderij met vestigingen in Zwaagdijk-Oost, Helmond, Sint Annaparochie, Belfeld en Schwalmtal (D). Tussen onze vestigingen vervoeren wij grondstoffen, halffabricaten en gereed product. Vanwege ons uitgebreide netwerk vervoeren wij ook geconditioneerde producten voor derden.

 

Transportplanner (fulltime)

 

Wij zoeken een nieuwe collega ter aanvulling van onze planafdeling. Een ervaren en enthousiaste transportplanner (MBO+/HBO werk- en denkniveau), die in wisselende diensten, ons transport wil helpen sturen. Heb je affiniteit met transport en/of logistiek en ben je niet bang om in een dynamische en soms hectische omgeving te werken, dan is dit misschien iets voor jou.
Wij zoeken iemand die beschikt over een no nonsens houding. Kun je zelfstandig en onafhankelijk werken, ben je gericht op resultaat in combinatie met efficiëntie en geef je niet snel op, dan willen we graag met je kennismaken.

 

Je taak bestaat voornamelijk uit de dagelijkse operationele rit en routeplanning opstellen, ritopdrachten ontvangen en zorgdragen voor een vlekkeloze uitvoering. Daarnaast begeleid je de chauffeurs die de opdrachten uitvoeren. De planafdeling is 24/7 bezet. De planningswerkzaamheden worden volgens een rooster  in wisseldiensten uitgevoerd. Een flexibele opstelling hierin is een vereiste.

 

Competenties / vaardigheden
•    Kennis van MS Office pakketten;
•    Ervaring met TMS software;
•    Analytisch aangelegd;
•    Actieve houding;
•    Anticiperen;
•    Besluitvaardig; 
•    Klantgericht;
•    Communicatieve vaardigheden op diverse niveaus;
•    Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij?
De juiste persoon wordt beloond volgens de cao Beroepsgoederenvervoer en ingeschaald volgens de Fuwa.
Deze functie is een mooie kans voor een stevige persoonlijkheid die zijn/haar (ambitie) niveau hier in wil laten zien. 

 

Voldoe jij aan de gevraagde eisen, reageer dan direct via onderstaande sollicitatieknop of stuur je c.v. en motivatie naar Afdeling P&O via HRLogistiek@hessing.eu


Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Vermeulen  06-40 29 34 95

Je reageert op de vacature Transport Planner bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.LOG.295).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.