Vacatures

Technisch Applicatiebeheerder

 

Als applicatiebeheerder bij Hessing ben jij de persoon die exact weet hoe de applicatie (AX) er van binnen en buiten uitziet en is opgebouwd. Je overlegt hoe bepaalde klantwensen kunnen worden ingevuld, hoe de applicatie binnen de verdere IT infrastructuur optimaal kan functioneren en met ontwikkelteams of de leverancier heb je diepgaande discussies over het herstellen van bugs en de ontwikkeling van nieuwe features.


je verantwoordelijk voor:

 • Het operationeel houden van de ERP software op applicatieniveau;
 • Ondersteunen / adviseren van de interne klant bij het gebruik van en storingen aan het systeem. Het onderhoud en de optimalisatie richt zich vooral op beschikbaarheid, stabiliteit, functionaliteit en/of productiviteit;
 • Overleggen met de key-users van de verschillende bedrijfsonderdelen en met de systeembeheerders;
 • Verzorgen en ontwikkelen van specifieke rapportages en tevens participeer je als specialist in projecten;
 • Het initiëren, stimuleren en begeleiden van het ontwikkelen van procedures (gebruikers en beheerstaken), werkvoorschriften en dagelijkse c.q. periodieke inspecties;
 • Begeleiden van updates en aanpassingen in de software, het up to date houden van systeemdocumentatie alsook het ontwikkelen en onderhouden van een storingsdatabase;
 • Meedenken van de business behoeften;
 • Meehelpen bij het opstellen van een (meer-jaren) informatiserings- en automatiseringsplan met de daarbij horende investeringsbegroting, i.om. strategisch ICT;
 • Het indienen en doorvoeren van changes volgens ITIL processen in Topdesk.
   

Die ideale collega die wij zoeken:

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in informatica richting);
 • Ervaring met database beheer, SQL (je ben ITIL & SQL gecertificeerd)
 • In staat om nieuwe applicaties, omgevingen en technieken snel onder de knie te krijgen;
 • Oplossingsgericht, slagvaardig, initiatiefrijk en enthousiast en een pragmatische aanpak;
 • Daarnaast heb je (basis) kennis van programmeren en bij voorkeur kennis van Microsoft
 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en je werkt oplossingsgericht;
 • Tevens is het voor jou geen probleem om mee te draaien in ons roulatieschema (standbydiensten) en neem je bij afwezigheid de taken van de systeembeheerder waar.


Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

 

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben jij op zoek naar een leuke baan op de ICT afdeling waar je meewerkt aan uitdagende projecten in een team  dat elkaar helpt  en klaar staat voor elkaar? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature Technisch Applicatiebeheerder bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.IT.248).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.