Vacatures

Teamleider Product en Proces

 

Als Teamleider Product  en Proces heb jij het totale overzicht van de levenscyclus van een product, van het begin tot het eind.  Je stuurt de 4 klanten teams  van productontwikkeling aan en houd iedereen scherp.

Ik deze functie ben je voornamelijk bezig met het optimaliseren van het proces en deze verankeren binnen de klanten teams, zodat alle teams optimaal en op dezelfde wijze kunnen functioneren.

Ook zal jij als Teamleider Proces en Product, projecten op gaan pakken om de afdeling Productontwikkeling op een hoger niveau te brengen.

Wat vragen wij van je

  • HBO werk- en denkniveau (foodbusiness of Bedrijfskunde);
  • Kennis van processen en procesverbeteringen;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring;
  • Gevoel voor productontwikkeling;
  • Communicatief vaardig en ondernemend.

 

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

 

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben jij onze nieuwe collega die procesmatig sterk is en helpt ons de afdeling verder op te bouwen? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

Je reageert op de vacature Teamleider Product en Proces bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.PD.246).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.