Vacatures

Teamleider Personeelsplanning

 

Als Teamleider personeelsplanner ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een grootschalige personeelsplanning in een dynamische werkomgeving. Hierbij reageer je proactief op de knelpunten in de personeelsplanning op korte en middellange termijn. Daarnaast kan jij moeiteloos om gaan met de verschillende belangen die spelen bij het opstellen van een personeelsplanning en werk je veel samen met diverse uitzendbureaus.


De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Teamleider van de Personeelsplanning zijn:

  • Leidinggeven aan het Personeelsplanning team, bestaande uit 4 personen;
  • Optimaliseren strategische personeelsplanning;
  • operationele planningswerkzaamheden.

Wat vragen wij van je

  • Een Hbo werk- en denkniveau met enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie. (Ervaring binnen de uitzendbranche is een pré);
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde planningssystemen (kennis van Ortec is een pré) en van de arbeidstijdenwet;
  • Oplossingsgericht, analytisch sterk, flexibel, daadkrachtig, assertief en een echte teamplayer;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse taal als Engelse taal.

Over ons

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Teamleider Personeelsplanning Food waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail 

Je reageert op de vacature Teamleider Personeelsplanning bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.Personeelsplanning.209).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.