Vacatures

Teamleider Bedrijfsbureau

 

Ben jij iemand die het overzicht goed bewaard in een productie omgeving?

de afdeling bedrijfsbureau binnen Hessing Zwaagdijk is verantwoordelijk is voor de planning en controle van productie- en interne logistieke werkzaamheden. Hiermee zorgt het bedrijfsbureau dat de productie en interne logistiek vlekkeloos verlopen en ondersteunt het management bij een efficiënte en probleemloze bedrijfsvoering.  Als Teamleider Bedrijfsbureau ben jij  verantwoordelijk voor de leiding van de afdelingen, De Cockpit,  Afroep verpakkingen en Folie in alle facetten. Dagelijks hou jij de balans tussen

  • Behalen van de dagelijkse productietargets;
  • Minimalisering van faalkosten;
  • Optimaliseren van de productieplanning.

Wat vragen wij van je

  • Een afgeronde Hbo-opleiding, levensmiddelen technologie en bij voorkeur relevante werkervaring op gebied van kort houdbare versproducten;
  • Kennis van Microsoft Office en ervaring met  plan, bestel  en productieprocessen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Analytisch en gedreven.

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel.

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben jij op zoek naar een uitdaging in een productie omgeving? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature Teamleider Bedrijfsbureau bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.productie.213).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.