Vacatures

Supply Planner

 

De supply planner is op klantniveau verantwoordelijk voor de korte termijn productieplanning van maximaal 4 weken waarin je rekening houdt met de processen, producten en procedures.

 

Werkzaamheden

 • Binnen de afdeling  Planning ben je onderdeel van een klantenteam, bestaande uit 2 planners, van waaruit je samenwerkt met de commerciële afdeling, de demand planners en procesmanagement.
 • Het opstellen van
  • het dagelijkse productieplan op klantniveau;
  • de productieorders die bij de verschillende interne en externe productielocaties ingezet worden;
  • de in- en uitfasering van producten en promoties voor de komende weken, als bepaald vanuit de introductie- en uifaseringskalender.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behouden van de balans tussen leverbetrouwbaarheid/ versheid en derving voor jouw klantportfolio.

 

 

Wat vragen wij

 • HBO werk en denk niveau richting Logistiek & Supply Chain Management ;
 • Interesse in de foodproductie;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent oplossingsgericht;
 • Je kunt een creatieve  bijdrage leveren aan het oplossen van knelpunten;
 • Communiceert duidelijk en helder en Je hebt een assertieve en  enthousiaste houding.

Wat bieden wij:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris naar gelang kennis en kunde, diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness, een groente winkel met gereduceerd tarief en een personeelsvoordeelwinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons

Hessing is al 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude uitgegroeid tot een van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons is er maar één belofte die telt: al onze producten moeten gemakkelijk, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, supervers!

 

 

Je reageert op de vacature Supply Planner bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.184).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.