Vacatures

Supply Chain Planner Emballage

 

Bij Hessing Supervers worden dagelijks duizenden soorten panklare groentes, fruit, verse sappen en maaltijdsalades verwerkt. Deze producten worden in grote hoeveelheden, uitgeleverd aan groothandelaren, cateringbedrijven, inflight cateraars, de grote supermarkt- en fastfoodketens. Onze producten, maar ook grondstoffen worden vervoerd in diverse soorten kratten en andere verpakkingen naar onze klanten, maar ook van en naar derden. Als Supply Chain Planner Emballage zorg je voor een kloppend voorraadbeheer van onze emballage. Het is aan jou dat de diverse emballagestromen bewaakt, beheerd en geanalyseerd worden. Het is dan ook van het grootste belang dat jij het overzicht weet te behouden!

Verder over de functie:

Als Supply Chain Planner Emballage:

  • Maak je goede afspraken met onze leveranciers over de fuststromen;
  • Fungeer je als vraagbaak bij complexe vraagstukken op het gebied van emballage en facturatie en adviseer je de interne afdelingen. Denk hierbij aan het afstemmen van behoeftes met commercie en supply chain;
  • Leid en neem je actief deel aan projecten waarbij het emballagegedeelte wordt vertegenwoordigd. Hierbij geef je gevraagd, dan wel ongevraagd advies aan interne en externe klanten;
  • Los je incidentele problemen op m.b.t. facturatie en fustproblematiek. Wat bijvoorbeeld zou kunnen zijn dat grote hoeveelheden kratjes niet goed worden geadministreerd. Hierdoor ontstaat er financieel een groot verlies, waar jij de key factor bent om dit op te lossen;
  • Onderhoud je nauw contact met de poolbeheerders en logistieke dienstverleners over de audits, wijze van facturatie, de hoeveelheid kratten in de pool en de onderliggende processen;
  • Controleer je steekproefsgewijs of de afgesproken procedures worden nageleefd;
  • Zorg je ervoor dat de emballagekoppelingen en stambestanden up to date zijn en dat periodiek de financiele aansluiting wordt geborgd.

De ideale collega die wij zoeken:

  • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding, studierichting bedrijfseconomie, logistiek of gelijkwaardig;
  • Heeft goede Excel skills, maar zeker ook  kennis van verschillende ERP-systemen. Bij voorkeur Microsoft Dynamics AX;
  • Is communicatief vaardig, heeft een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht en is goed in het schakelen met de diverse afdelingen en (interne) klanten.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Supply Chain Planner Emballage waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct!

Je reageert op de vacature Supply Chain Planner Emballage bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.155).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.