Vacatures

Storingsmonteur

 

Heeft een storing bij jou geen geheimen en wil je groeien in de techniek?

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Storingsmonteur – 38 uur – Zwaagdijk-Oost

 

Als Storingsmonteur word je bij Hessing regelmatig op de proef gesteld. jij gaat op zoek naar de oplossing achter elk probleem. In onze productieomgeving werken wij met verschillende soorten machines. Waar voor jou de uitdaging ligt is om zoveel mogelijk machines op je duimpje te leren kennen. Je voert het herstellend en reactief onderhoud aan machines uit en verzorgt tevens de administratieve afhandeling daarvan in ons systeem Ultimo . Ook neem je bij Hessing deel aan interne projecten, mede omdat je het leuk vindt om na te denken over verbeteringen.

 

Wat ga jij doen? 

  • Je geeft voorlichting en instructies aan medewerkers;
  • Je adviseert over het juiste, maar ook het veilige gebruik van de machines;
  • Je lost storingen in ons machinepark zo snel mogelijk op, of zorgt voor een tijdelijke oplossing om vervolgens later een definitieve oplossing te geven, zodat de productie door kan blijven produceren.
  • Je werkt in een 3-ploegendienst  (Ochtend dienst is van 6:00 tot 14:15, middag dienst is van 13:30 tot 22:00 uur en de nachtdienst is van 21:45 tot 6:15).  Ook in het weekend produceren wij verse groente, dit betekent dat je eens in de 4 weken ook in het weekend werkzaam bent.

 

 

Dit ben jij   

  • Een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Enkele jaren relevante werkervaring of veel hobby’s waarbij je aan het sleutelen bent waardoor je ervaring hebt opgedaan;
  • Flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht en natuurlijk veel passie voor de techniek;
  • Een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig aan de slag.

 

Dit bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf, waarin wij 4 begrippen centraal stellen: groei, toegankelijk, duurzaam en betrokken. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan. Tevens krijg je een personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel.

 

Salaris

Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Je wordt ingedeeld op basis van werkervaring en opleiding. 


Een baan voor de langer termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling!
  
Solliciteren
Wil jij verder groeien in de techniek? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op jiskaandeweg@hessing.eu of  telefoonnummer 06-40021468.

 

Je reageert op de vacature Storingsmonteur bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.TD.275).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.