Vacatures

Storing- & Onderhoudsmonteur Hessing Zwaagdijk

 

Over de functie:

Als technische mastermind wordt je bij Hessing regelmatig op de proef gesteld, jij gaat op zoek naar de oplossing achter elk probleem. In onze productieomgeving werken wij met verschillende soorten machines, daar het voor jou een uitdaging is om zoveel mogelijk machines op je duimpje te leren kennen. Je voert zowel correctief- als preventief onderhoud uit en verzorgt tevens de administratieve afhandeling daarvan. Ook neem je bij Hessing deel aan interne projecten, mede omdat je het leuk vindt om na te denken over verbeteringen.

Verder als Storings- / Onderhoudsmonteur bij Hessing:

  • Geef je voorlichting en instructies aan medewerkers;
  • Adviseer je over het juiste, maar ook veilig gebruik van de machines;
  • Werken wij in een 4-ploegendienst, daar er bij ons ook op zaterdag en op feestdagen geproduceerd wordt.

De ideale collega die wij zoeken:

  • Beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar;
  • Heeft tevens enkele jaren relevante werkervaring als binnen een productie werkomgeving;
  • Is flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht.

En natuurlijk ben je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig aan de slag.

Wij bieden:

Een uitdagende functie bij een fantastisch en gezond familiebedrijf in het West-Friese Zwaagdijk. Bij Hessing Supervers dragen dagelijks honderden collega’s bij aan gezond en vers eten. Wij verwerken verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades. Deze producten leveren wij uit aan de grote supermarkt-, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Wat krijg je van ons?

Een interessante baan voor de langer termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling. Tevens bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Wil je meer weten?

Neem dan contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Storing- & Onderhoudsmonteur Hessing Zwaagdijk bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.TD.102).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.