Vacatures

Servicedesk Medewerker

 

In deze rol ben je het aanspreekpunt voor de eindgebruikers.  Je lost problemen op het gebied van software, applicaties, hardware en andere randapparatuur op. Je zorgt voor een goede registratie in ons systeem en schakelt met eindgebruikers over de status van Incidenten. Ook ben je verantwoordelijk voor het installeren pc’s, laptops en applicaties. Je voorkeur gaat uit naar lange termijn oplossingen. Deze werk je uit binnen een projectgroep.  Je werkt met drie directe collega’s op de helpdesk. Daarnaast werk je nauw samen met je andere collega’s binnen het ICT team.

 

De onderstaande werkzaamheden behoren o.a. tot jouw taken:

 • het aannemen, registreren en monitoren van incidenten;
 • contact onderhouden met eindgebruikers en leveranciers;
 • zelfstandig diverse randapparatuur onderhouden;
 • installeren pc’s, laptops en telefoons en de bijbehorende applicaties;
 • een beknopte en duidelijke administratie bijhouden;
 • kennis van ITIL

 

Deze functie biedt mooie kansen om je verder te ontwikkelen binnen de ICT.

Jouw profiel:               

 • MBO 4 opleiding in de richting van ICT of hebt deze recentelijk afgerond;
 • ICT is jouw passie en je hebt kennis van applicatiebeheer;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Je bent stressbestendig, een aanpakker en werkt graag oplossingsgericht;
 • Je hebt analytisch denkvermogen en kunt goed prioriteiten stellen;
 • kennis van MCSA Windows Server 2012
 • kennis van ITIL .

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

 

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Solliciteren

Ben jij ambitieus en wil jij je collega’s helpen met ict issues ? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via  e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

Je reageert op de vacature Servicedesk Medewerker bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.IT.245).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.