Vacatures

Reachtruckchauffeur

 

Omschrijving van de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en inruimen van binnengekomen goederen (grondstoffen en verpakkingsmaterialen) volgens het FIFO systeem. Verder controleer je dagelijks de heftruck voor gebruik op veiligheidsaspecten (werking verlichting, rem, e.d.). Naast deze taken draag je zorg voor het schoonmaken, schoonhouden en opruimen van de werkplek.

Over Hessing

Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. Het is onze ambitie om uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen. Wanneer je bij Hessing aan de slag gaat kan je een langdurig dienstverband verwachten met tal van doorgroeimogelijkheden. Middels onze eigen Hessing Academy leiden wij onze collega’s en groei jij mee met de organisatie!

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat en hebt bijvoorkeur relevante werkervaring. Verder beheers je de Nederlandse taal, ben je stressbestendig, administratief onderlegd en kun je zelfstandig werken.

De werktijden zijn 9.00 uur tot 18.00 uur en van 00.00 tot 9.00 uur (inclusief een uur pauze).

Je reageert op de vacature Reachtruckchauffeur bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.inkomend.177).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.