Vacatures

R&D Groente en Fruit Producttechnoloog

 

Als Locatie Procestechnoloog ben jij de specialist op het gebied van groente en fruit. Je levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de grondstoffen en halffabrikaten. Verder zorg je voor de realisatie van product en procesverbeterprojecten zowel re-als pro-actief.

Enkele taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn

 • Het in teamverband opstellen, begeleiden en uitvoeren van verschillende projecten met een focus op productverbeteringen (zoals o.a.: snit, houdbaarheid, rassenselectie en optimaliseren seizoensovergangen);
 • Het bieden van ondersteuning aan de fabriek en de keurmeesters op het gebied van groente en fruit zoals implementatie, controle, optimalisatie, ontwikkeling en trouble shooting;
 • Beheren en onderhouden van de groente & fruit grondstofspecificaties;
 • Ondersteunen en begeleiden van proefproducties;
 • De juiste begeleiding en afhandeling van groente en fruit grondstofklachten;
 • Meewerken aan het opbouwen en onderhouden van het groente & fruit technologische kennisniveau binnen Hessing;
 • De kennis goeroe voor G&F grondstoffen en grondstofverbeteringen voor in-en externe klanten;
 • Beoordelen en auditen van bestaande en nieuwe AGF grondstofleveranciers binnen en buiten Nederland;
 • Opbouwen en onderhouden van contacten binnen het netwerk van telers, wetenschappelijke instituten, leveranciers en belangenorganisaties;
 • Volgen en signaleren van trends en ontwikkelingen binnen de AGF markt en deze op toepasbaarheid beoordelen;
 • Klantgericht opereren door samenwerking met collega’s van kwaliteit, product ontwikkeling, productie, inkoop en commercie.

Wat verwachten wij van jou

 • WO/HBO werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van Biologie, plant/Teeltkunde of Levensmiddelentechnologie;
 • Achtergrond in de  AGF en/of veel affiniteit met de agrarische keten;
 • Goede communicatieve vaardigheden op diverse organisatieniveaus;
 • Achtergrond in de de AGF en/of veel affiniteit met de agrarische keten;
 • Flexibel en vindt het een uitdaging om te werken binnen een dynamische groeiende onderneming;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Persoonskenmerken: analytisch, zelfstandig, hands-on, innovatief, een bruggen bouwer, doel-en resultaatgericht en overtuigend.

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature R&D Groente en Fruit Producttechnoloog bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.219).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.