Vacatures

Quality Manager

 

Als Quality Manager ben jij verantwoordelijk voor en geeft inhoud aan de kwaliteitsborging van onze kwaliteit – en voedselveiligheid systemen en procedures op de locatie. Je geeft daarbij leiding aan een professioneel en enthousiast team van 10 kwaliteitsmedewerkers (QA en QC).

Je draagt zorg voor het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens voor het kwaliteitshandboek, managementrapportages en audit-rapporten. Je neemt deel aan diverse projecten op gebied van product- en procesoptimalisatie. Je denkt mee in en werkt samen aan de ontwikkeling van een centraal kwaliteitsbeleid voor alle vestigingen en bent verantwoordelijk voor de implementatie op de locatie Zwaagdijk. Je rapporteert aan de Locatie Manager Zwaagdijk. Vanuit je rol heb je zitting in het Operationeel Team van de locatie, waarin je gezamenlijk mede de richting bepaald voor de locatie. Daarnaast heb je zitting in het QA –Team Hessing breed.

Overige werkzaamheden/verantwoordelijkheden:

 • Deelname in HACCP-team en in Validatieteam.
 • Geven van aanwijzingen en instructies (coördineren en organiseren);
 • Uitoefenen van toezicht met behulp van het QC team;
 • Aandragen van Oplossingen voor kwaliteit  gerelateerde problemen;
 • Het signaleren van verbeterpunten in het productieproces en het aandragen van verbetervoorstellen.
 • Stuurt op een optimale productiehygiëne door o.a. aandacht voor product-, persoonlijke- en proceshygiëne (schoonhouden van de werkplek).

 

Wat vragen wij van je

 • Een afgeronde Hbo-opleiding, levensmiddelen technologie en bij voorkeur relevante werkervaring op gebied van kort houdbare versproducten.
 • Kennis en praktische ervaring van de gangbare kwaliteitssystemen in de voeding zoals HACCP, BRC en GMP+
 • Ervaring met het borgen en onderhouden van kwaliteitssystemen.
 • Gemakkelijk kunnen schakelen van hoofdlijn naar detail en omgekeerd, je kunt veranderingen doorvoeren en je bent analytisch sterk.
 • Je hebt een motiverende en resultaatgerichte management stijl en fungeert als sparringpartner voor je collega Q-Manager en locatiemanager

 

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel.

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via  e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature Quality Manager bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.256).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.