Vacatures

QC- medewerker

 

Als QC medewerker bij Hessing ben je verantwoordelijk voor het borgen van de productkwaliteit en voedselveiligheid. Je draagt zorg voor het verzamelen, analyseren, rapporteren en bewaken van alle aanverwante systemen. Dit doe je op basis van het naleven van alle wettelijke en klanten vereisten (nationaal en internationaal).

Verder als QC Medewerker neem je actief deel aan productontwikkelingsprojecten en draag je met jouw kennis bij op het gebied van wetgeving, grondstof- verpakking- en eindproductspecificaties en etiketontwerp.

Daarnaast ben je de specialist op het gebied van gebruikte en nieuwe verpakkingen en zal je ook een controlerende rol vervullen op het gebied van de binnenkomende verpakkingen.

Wat verwachten wij:

  • MBO- / HBO opleiding afgerond in de richting van levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
  • Relevante werkervaring opgedaan in een dagvers bedrijf en kennis van voedselveiligheid;
  • Is proactief, kwaliteitsbewust en beschikt goede communicatieve vaardigheden;

Verder ben je :

  • Kritisch
  • Je hebt oog voor detail
  • Je durft mensen aan te spreken
  • Je bent verantwoordelijk
  • Energiek

Je werkt in een vast rotatieschema, waarbij je de ene week ’s nachts werkzaam bent en de andere week op de dag!

Over ons

Bij Hessing Supervers dragen dagelijks honderden collega’s bij aan gezond en vers eten. Wij verwerken verse grondstoffen tot onder meer panklare groenten, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Deze producten leveren wij uit aan de grote supermarkt-, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Wat krijg je van ons?

Een interessante en super leuke baan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een volwaardige Kwaliteitsmedewerker. We bieden volop mogelijkheden voor opleiding en coaching. Tevens bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness. Wil je meer weten? Neem contact op met mij (Jiska Andeweg, Recruiter) en ik vertel je er graag meer over! jiskaandeweg@hessingsupervers.nl

Je reageert op de vacature QC- medewerker bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.228).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.