Vacatures

QA medewerker

 

 

De QA (Quality assurance) medewerker ziet toe op het opvolgen van de Management Systemen op gebied van kwaliteit en voedselveiligheid op de locatie. De QA medewerker bewaakt dit, signaleert afwijkingen en ondersteunt en adviseert de productie en logistieke afdelingen in het bewaken en verbeteren van kwaliteit en voedselveiligheid.

                               

Verantwoordelijkheden:

Correct kwaliteitsbeleid volgens de gestelde normen en wet- en regelgeving en klant specifieke eisen;

  1. Naleving van alle kwaliteits-, klant- en wettelijke eisen. Bewaakt QA procedures. Denkt mee t.a.v. implementatie van proces- en  voor kwaliteitsoptimalisatie. Minimalisering van faalkosten met inachtneming van hygiëne- c.q. Kwaliteitseisen;
  2. Optimale inzet van kennis, kunde en middelen m.b.t. de functie. Efficiënte, inzichtelijke en doelmatige uitvoering van het QA beleid. Levert producten en concepten af welke voldoen aan de gemaakte afspraken met alle partijen;
  3. Staat voor een betrouwbare uitvoering door tijdige en juiste informatie, juiste analyses. Er wordt een duidelijke communicatie onderhouden met de (interne) klant en alle betrokkenen.

Wat vragen wij van je

  • MBO/HBO werk en denk niveau richting Voedings- en/of Levensmiddelentechnologie of HAS, aangevuld met enkele jaren ervaring op kwaliteitsgebied;
  • Interesse in de foodproductie;
  • Kennis van voedselveiligheid (HACCP en BRC);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk en dat van anderen;
  • Communiceert duidelijk en helder en Je hebt een assertieve en  enthousiaste houding.

 

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

 Over ons

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 Solliciteren

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op telefoonnummer 06-40021468.

Je reageert op de vacature QA medewerker bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.250).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.