Vacatures

Pendelchauffeur (CE)

 

Ervaar de dynamiek van Hessing Logistiek

 

Ons moederbedrijf Hessing Supervers verwerkt duizenden kilo’s verse groente en fruit tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades en levert deze aan supermarktketens, groothandelaren, industrie en cateraars.  Een dynamisch proces dat 24/7 doorgaat, dus ook in het weekend en de avond- en nachturen. Hierbij komt veel transport kijken en daarvoor heeft Hessing Logistiek voor de locatie Zwaagdijk-Oost chauffeurs nodig. 
 
Wij zoeken per direct:

Pendelchauffeurs (CE)

 

Als pendelchauffeur verzorg jij constant de aan- en afvoer tussen de productielocatie en de expeditie-locaties in Zwaagdijk-Oost. Je hebt contact met de vers-operators en de transportplanning. Laden en Lossen met de elektrische pompwagen is ook onderdeel van jouw werkzaamheden. 

Wij zoeken zowel parttime als fulltime chauffeurs. Werktijden zijn in overleg. Je krijgt vaste begin- en eindtijden, dus dit werk is goed te combineren met jouw privéleven.

Voor een beginnend chauffeur is deze functie een mooie leerschool. Naast de achtergronden van het complete logistieke proces, leer je goed manoeuvreren met een trekker/oplegger.
Beloning is volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en dus geldt voor de avond- en nachturen een aantrekkelijke toeslag.

 

Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs met geldig code 95? Solliciteer direct via de sollicitatieknop of stuur een mail naar p&ologistiek@hessinglogistiek.nl

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Laaij en Sonja Harmer via 088-2281733.

Je reageert op de vacature Pendelchauffeur (CE) bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.LOG.190).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.