Vacatures

Operator (food)

 

De functie van Operator bij Hessing is een veelzijdige functie, jij geeft leiding en sturing aan een productielijn. Tevens bewaak je de kwaliteit van onze verse producten en verhelp je kleine technische storingen. Natuurlijk ben je er niet vies van ook de handen uit de mouwen te steken, want om de doelstellingen te halen werk je actief mee in het productieproces.

Werkzaamheden:         

 • Uitvoeren van bedieningswerkzaamheden van minimaal één productielijn. De taken die hierbij zijn:
  • Instellen van de machine op de vereiste waarden snijsnit, hoeveelheid schoonmaakmiddel(afdeling fustwasserij), tracebility, aantallen, zaklengte, snelheid, gewichtsdosering, datumopdruk enz.);
  • Controleren en waar nodig bijsturen van geautomatiseerde processen;
  • Het registreren van productiegegevens van de lijn;
  • Op- en ombouwen van apparatuur / machines;
  • Uitvoeren van eenvoudige onderhoud- en reparatiewerkzaamheden /verhelpen van storingen;
  • Begeleiden en instrueren (nieuwe) medewerkers;
 • Uitvoeren en registreren van kwaliteitscontroles aan proces en product op: correcte vorming en sluiting van zakken/schalen, vulgewicht, gasmetingen, metaaldetectie, PH waarden enz;
 • Uitvoeren en naleven van voorschriften ten behoeve van kwaliteitsborging met betrekking tot HACCP, BRC en interne huisregels en hierin sturing geven;
 • Verrichten van ondersteunende en voorkomende werkzaamheden (b.v. in projecten) die zorgdragen voor een ongestoorde productievoorgang, zoals uitvoeren van vervangende werkzaamheden op een andere afdeling en het ondersteunen van collega’s. Komt met eenvoudige verbetervoorstellen.

Wat vragen wij van je         

 • Je beschikt over een Mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt leidinggevende ervaring in de foodindustrie;
 • Je hebt relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en eventueel Engelse taal in woord
 • Je hebt kennis van voedselveiligheid (HACCP) ;
 • Je bent technisch goed onderlegd.
 • Je bent zelfstandig, pro-actief en resultaatgericht.

Wat bieden wij

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris naar gelang kennis en kunde, diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness, een groente winkel met gereduceerd tarief en een personeelsvoordeelwinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons

Hessing is al 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude uitgegroeid tot een van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons is er maar één belofte die telt: al onze producten moeten gemakkelijk, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, supervers!

Solliciteren

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Operator (food) bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.productie.198).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.