Vacatures

Operator Food

 

Over de functie

De functie operator bij Hessing is een veelzijdige functie, jij geeft leiding en sturing aan een productielijn. Tevens bewaak je de kwaliteit van onze verse producten en verhelp je kleine technische storingen. Natuurlijk ben je er niet vies van ook de handen uit de mouwen te steken, want om de doelstellingen te halen werk je actief mee in het productieproces.

Over Hessing

Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. Het is onze ambitie om uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen. Wanneer je bij Hessing aan de slag gaat kan je een langdurig dienstverband verwachten met tal van doorgroeimogelijkheden. Middels onze eigen Hessing Academy leiden wij onze collega’s en groei jij mee met de organisatie!

 Onze nieuwe collega operator beschikt over:

  • Een leergierige werkhouding, fit en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Is bereidt om in wisseldiensten te werken, waarbij je de ene week de dagdienst werkt en de andere week de nacht. Periodiek wordt je ingeroosterd in het weekend;
  • Je bent enthousiast en op zoek naar een langdurig dienstverband bij een sterk groeiende organisatie.

Wij bieden:

  • Een goed salaris met ploegentoeslagen waar je blij van wordt;
  • Een contract voor bepaalde tijd, maar de intentie om heel lang met elkaar samen te mogen werken;
  • Mogelijkheid tot interne opleidingen om jezelf te ontwikkelingen;
  • Bedrijfsfitness en een Collectieve zorgverzekering.

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Operator Food bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.productie.157).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.