Vacatures

Medewerker Technische Dienst Snijmiddelen

 

Omschrijving functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de snijmiddelen en messen. Hiertoe controleer en verwissel je de messen van snijmachines tijdens o.a. controlerondes. Je verhelpt 1e lijns storingen aan de snijmiddelen en/ of snijmachines en voert preventieve onderhoudswerkzaamheden uit (b.v. vervangen van tandwielen). Verder geef je voorlichting en instructie aan medewerkers m.b.t. het juist en veilig gebruik van de snijmiddelen en/of snijmachines. Samen met je collega’s van de Technische Dienst ben je o.a. verantwoordelijk voor de snijmiddelenvoorraad.

Over Hessing

Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. Het is onze ambitie om uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen. Wanneer je bij Hessing aan de slag gaat kan je een langdurig dienstverband verwachten met tal van doorgroeimogelijkheden. Middels onze eigen Hessing Academy leiden wij onze collega’s en groei jij mee met de organisatie!

Wij bieden:

  • Een goed salaris met ploegentoeslagen waar je blij van wordt;
  • Een contract voor bepaalde tijd, maar de intentie om heel lang met elkaar samen te mogen werken;
  • Mogelijkheid tot interne opleidingen om jezelf te ontwikkelingen;
  • Bedrijfsfitness en een Collectieve zorgverzekering.

Onze nieuwe collega operator beschikt over:

Je beschikt over Lbo+ werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Lts/ V(m)bo techniek), eventueel aangevuld met relevante werkervaring en/of cursussen o.a. op het gebied van de techniek. Tevens heb je bij voorkeur affiniteit met snijprocessen. Kennis van  voedselveiligheid is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Voorts ben je kwaliteitsbewust en een teamspeler.

Binnen Hessing Zwaagdijk B.V. werken wij met een divers, gedreven en ambitieus team. Wij bieden je een uitdagende functie binnen een sterk groeiende en creatieve organisatie, welke opereert in een dynamische branche. Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn volop mogelijkheden voor o.a. opleiding en ontwikkeling, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Ben jij een enthousiast, flexibele, daadkrachtig en energiek persoon dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

Je reageert op de vacature Medewerker Technische Dienst Snijmiddelen bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.TD.178).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.