Vacatures

LZV Chauffeur CE

 

Ons moederbedrijf Hessing Supervers verwerkt duizenden kilo’s verse groente en fruit tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades en levert deze aan supermarktketens, groothandelaren, industrie en cateraars. Een dynamisch proces dat 24/7 doorgaat, dus ook in het weekend en de avond- en nachturen. Hierbij komt veel transport kijken en daarvoor heeft Hessing Logistiek voor de locatie Zwaagdijk-Oost chauffeurs nodig. 

 

Wij zoeken per direct:

LZV Chauffeurs (CE)

 

De collega die we zoeken:

 • heeft rijbewijs CE, LZV-certificaat met Code-95 en een digitale bestuurderskaart;
 • is beschikbaar van maandag tot en met zondag (of indien je parttime wilt werken zijn er andere mogelijkheden);
 • wil meedraaien in een poule van chauffeurs die, naast het werk als trailerchauffeur, een paar dagen per week ook pendelritten op onze LZV’s willen rijden (als je alleen op de LZV wilt rijden is dit ook mogelijk);
 • beheerst de Nederlandse taal;
 • is gemotiveerd, enthousiast, fit, flexibel en bij voorkeur bekend met retail.

 

Als je werkt bij Hessing Logistiek dan:

 • werk je als beroepschauffeur bij een gezond, stabiel en sociaal transportbedrijf;
 • vervoer, laad en los je gekoelde lading op pallets of rolcontainers;
 • trek je op met leuke collega's;
 • werk je met het modernste materieel;
 • heb je variabele werktijden (dag, avond, nacht, alles is bespreekbaar);
 • krijg je interne opleidingen;
 • is je salaris conform de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer.

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct via de sollicitatieknop of stuur een mailtje naar: p&ologistiek@hessinglogistiek.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien van Oijen (Hoofd Planning en Chauffeurs) op 0228-515744 of Marjan Laaij (Personeelsfunctionaris) op 06-57543397.

Je reageert op de vacature LZV Chauffeur CE bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.LOG.176).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.