Vacatures

Locatie Procestechnoloog

 

Als Locatie Procestechnoloog is jou primaire doel het verbeteren van alle processen op het gebied van kwaliteit en rendement.

Je draagt zorg bij innovatieprojecten voor de inbreng van kennis vanuit de locatie tijdens de ontwikkelfase en bent verantwoordelijk voor het vaststellen en vastleggen van de procesinstellingen tijdens de implementatiefase.

Jou taken zijn onder andere:

 • Het proactief verbeteren en efficiënter maken van de (productie)processen binnen locatie Zwaagdijk om de productkwaliteit te verbeteren;
 • Verbeteringen uit bevindingen van het  houdbaarheidsonderzoek inzetten;
 • Begeleiden van locatie OE projecten voor implementatie;
 • Bij procesgerichte innovatieprojecten
  • Het mede opstellen van het concept danwel de URS;
  • Het zorgdragen voor een efficiënte implementatie van vernieuwde en nieuwe processen in het productie proces;
 • Draagt zorg voor het juist rapporteren en overdragen van alle informatie t.b.v. het effectueren van de procesaanpassing;
 • Het opbouwen, inrichten en onderhouden van een technologisch kennis  van de processen en eventuele relaties met producten.

Je  werkt nauw samen met de locatie kwaliteitsmanager en bij innovatieprojecten wordt er met name samengewerkt met operations excellence  en de productie afdelingen.

Wat verwachten wij van jou

 • WO/HBO werk- en denkniveau (levensmiddelen technologie met bedrijfskundig inzicht);
 • Ervaring in een productieomgeving met groente & fruit;
 • Goede kennis van Microsoft Office

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.


Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature Locatie Procestechnoloog bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.218).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.