Vacatures

Junior Accountmanager Retail

 

Heb jij een passie voor groente en fruit en gaat je hart sneller kloppen van een commerciële/ trade marketing uitdaging?

 

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijd-, lunch- en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Junior Accountmanager Retail – 38 uur – Zwaagdijk-Oost

 

PLUS is een belangrijke handelspartner van Hessing waarmee, middels een aantal strategische pijlers, dagelijks gebouwd wordt aan de categorie gesneden groenten. Dit wordt onder andere gedaan door in te zetten op categorieontwikkeling, innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en de belangrijke rol van de PLUS ondernemers. De junior Accountmanager Retail gaat hieraan bijdragen door onder andere het introduceren van nieuwe producten en concepten, het organiseren van de dagelijkse operatie en opzetten van trademarketing activiteiten om het beste assortiment voor de PLUS klant op de plank te krijgen.

 

In de rol van Junior Accountmanager heb je 2 focus gebieden. 

 

1. Het ondersteunen van de Accountmanager, Je geeft de operationele steun aan de Accountmanager in de vorm van: 

 • Het maken van prijslijsten en promo overzichten;
 • Meehelpen bij het bedenken van innovaties; van ontwikkeling tot vertaling op de winkelvloer; 
 • Bijhouden van de actielijsten en branche-informatie; 
 • Actief bijwonen van bijeenkomsten en deze notuleren. 

 

2. Trade marketing, Je bent de analytische en strategische pionier die met data onderbouwde plannen bijdraagt aan een nog beter partnership tussen Hessing en PLUS, met als doel verdere categoriegroei en innovaties te stimuleren, door:

 • Gevraagd en ongevraagd (lange termijn) analyses op te stellen op basis van klantmarktinformatie en actief te handelen naar kansen en risico’s;
 • Trends en inzichten te vertalen naar onderbouwde actieplannen; 
 • Het monitoren van en rapporteren op dagelijkse performance;
 • Opzetten van dashboards (intern en extern); 
 • Maken van diepgaande analyses voor de categorie-, markt-, en concurrentieontwikkelingen; 
 • Voorstellen doen voor de promotiekalender; 
 • Input leveren voor schapmutatiemomenten/ schappenplannen. 

 

Dit ben jij          

 • Afgeronde hbo-opleiding;
 • Ervaring in soortgelijke functie;
 • Representatief;
 • Kennis van online MKT-tools als banners/nieuwsbrieven/etc.;
 • Kennis van vers binnen retail;
 • Ervaring met GFK/IRI/Nielsen;
 • Veel kennis van Excel;
 • Ervaring in maken van dashboards/ periode updates/ diepgaande analyses;
 • Zelfstandig, proactief en gedreven.

 

Salaris

In overleg en afhankelijk van werkervaring: tussen € 2800,- en € 3350,- bruto per maand. Wij werken met de cao voor de groothandel groente en fruit. Wij kennen een 38-urige werkweek.

 

Plaats binnen de organisatie

Als Junior Accountmanager Retail leg je verantwoording af aan onze Accountmanager PLUS en ben je de gesprekspartner van de Assistent Categoriemanager bij PLUS. Je bent de spil in de informatiestroom tussen Hessing en PLUS. 

 

Dit bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf, waarin wij 4 begrippen centraal stellen: groei, toegankelijk, duurzaam en betrokken. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan. Tevens krijg je personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel. 

 

Interesse?

Ben jij de ondernemende, pro-actieve en gepassioneerde Junior accountmanager? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu

 

Je reageert op de vacature Junior Accountmanager Retail bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.sales.277).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.