Vacatures

Innovator Engineering & Automation

 

In de rol van Innovator Engineer ben je de drijvende kracht achter het identificeren en implementeren van innovaties voor Hessing. Je brengt bestaande technologie en innovaties naar Hessing.  Jij zorgt voor de innovatie waardoor processen efficiënter en duurzamer worden en de kwaliteit nog verder kunnen verhogen.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor

 • Constateren van verbeter potentieel en de daaruit voortvloeide procesverbeteringen;
 • Het opzetten en uitwerken van pilot opstellingen;
 • Het  risico assessment;
 • Logistieke oplossingen;
 • Het plan van aanpak voor project implementatie en mitigatie.

 

Je bent de voorloper in onze organisatie, wat gaat de toekomst ons brengen?

Wat verwachten wij van jou

 • WO/HBO werk- en denkniveau (WTB/levensmiddelen technologie);
 • Affiniteit met logistieke automatisering;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in soort gelijke functie;
 • Technologieën en innovaties te vertalen naar realistische en bruikbare technieken en processen;
 • Analytisch en ondernemend;
 • Resultaat gericht.

 

Wat bieden wij:

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.


Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

Je reageert op de vacature Innovator Engineering & Automation bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.OpsExc.206).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.