Vacatures

Hoofd Bedrijfsbureau

 

Ben jij analytisch sterk en in staat om de juiste kerninformatie boven water te halen om onderbouwde besluiten te nemen? Wil je tevens meebouwen aan een groeiende organisatie, daar waar je zorgdraagt voor analyses en structuur? Als Hoofd Bedrijfsbureau bij Hessing stel je de productie- en expeditieafdelingen in staat om de juiste productie hoeveelheden op het juiste tijdstip te produceren en te leveren!

Kom jij ons team versterken!?

 

Over de functie:

Als Hoofd van het bedrijfsbureau geef je leiding aan de Personeelsplanning, Scheduling en Afroep. Jij bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de personeels-, inkoop-, productie- en material planning. Om ervoor te zorgen dat iedere dag de meest optimale planning wordt bereikt, werk je nauw samen met onze collega’s van de productie, expeditie, alsmede Supply Chain en Inkoop.

Onze nieuwe collega Hoofd Bedrijfsbureau heeft oog voor de medewerkers en stimuleert hen om iedere dag weer opnieuw het beste uit zichzelf te halen. Je hebt oor naar innovatieve ideeën en stelt hen open voor eigen inbreng en samenwerking. Met jouw kennis en kunde ben jij ‘de’ gespreks- en sparringpartner voor het team. Jij draagt namelijk zorg voor een optimale lijnplanning en het behalen van de productietargets! Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de optimalisatie van onze voorraden, planningssysteem, het zo optimaal mogelijk laten verlopen van de inkomende- en uitgaande goederenstroom en een optimale personele bezetting door een juiste flex-pool.

Wij zoeken een collega die streeft naar vernieuwingen, verbeteringen en optimalisaties om mee te bouwen naar een verder professionaliserende organisatie. Jij weet kansen te benutten, bent veranderingsgezind en verliest de lange termijn doelstellingen niet uit het oog. Als spin in het web creëer je draagvlak voor verbeteringsvoorstellingen en neem je proactief deel aan organisatie brede projecten. Je neemt deel aan het Operationeel Team en rapporteert direct aan de locatiemanager.

Wie zijn wij?

Hessing is voor mensen met ambitie en energie die in een duurzame omgeving willen groeien. Al onze producten zijn duurzaam en gezond. Dit geldt uiteraard ook voor ons bedrijf zelf: als ambitieuze en innovatieve organisatie lopen wij voorop in ontwikkeling en automatisering.

Functie-eisen:

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een logistieke of bedrijfskundige  richting en enkele jaren relevante werkervaring binnen een soortgelijke omgeving;
  • Heeft kennis en ervaring van / met geautomatiseerde planningssystemen (ERP, forecasting applicaties en van Personele planningssystemen;
  • Is resultaatgericht, Analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Heeft oog voor verhoudingen, is communicatief sterk en kan verbinden.

Wij bieden

  • Een super mooie baan, daar je meebouwt aan professionalisering en uitdagende projecten;
  • Uiteraard een goed salaris, want wat jij doet is voor ons super belangrijk;
  • Een jaarcontract, daar het de intentie is deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Omdat wij ontwikkeling belangrijk vinden bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Bedrijfsfitness en een Collectieve zorgverzekering.

Je reageert op de vacature Hoofd Bedrijfsbureau bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.180).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.