Vacatures

Fulltime Transportplanner

 

Over het bedrijf

Hessing Logistiek is een groeiend transportbedrijf in Zwaagdijk-Oost dat beschikt over 43 goed uitgeruste en moderne vrachtwagencombinaties en waar 140 vakmensen het geconditioneerd vervoer verzorgen van goederen binnen de Benelux.

Hessing Logistiek maakt onderdeel uit van Hessing Supervers, een toonaangevende en moderne groente- en fruitsnijderij met vestigingen in Zwaagdijk-Oost, Helmond, Sint Annaparochie, Belfeld en Schwalmtal (D). Wij transporteren van en naar verschillende retail distributiecentra in Nederland.

Tussen vestigingen van Hessing Supervers vervoeren wij grondstoffen, halffabricaten en gereed product en door ons uitgebreide netwerk vervoeren wij ook producten voor derden.
 

Wegens uitbreiding is er een vacature voor een

Fulltime Transportplanner

Wij zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om in een groeiend bedrijf onderdeel te zijn van een team dat iedere dag de logistieke operatie aanstuurt maar ook verbetert. De 24/7 bemande planafdeling bestaat uit 10 enthousiaste planners die, in wisselende diensten van maximaal 8 uur per dag, een optimale capaciteitsplanning van het beschikbare eigen wagenpark en van gecontracteerde derden verzorgen. Betaling en inschaling zijn volgens CAO Beroepsgoedervervoer en Fuwa.

 

Ben jij een deskundige en ervaren transportplanner die onze chauffeurs op een duidelijke en motiverende manier aan kan sturen, maar  ook een stevige persoonlijkheid die bij kan dragen aan het verbeteren van de  processen, transportstromen en het nog verder perfectioneren van onze automatisering?

Heeft logistiek voor jou géén geheimen en is het werken in een dynamische omgeving met de modernste middelen voor jou vanzelfsprekend, wacht dan niet te lang met reageren op deze mooie functie via onderstaande sollicitatieknop of stuur een mailtje naar: p&ologistiek@hessingsupervers.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Laaij (Personeelsfunctionaris) op 06-57543397 of Carolien van Oijen (Hoofd Planning en Chauffeurs) op 0228-351744.

Je reageert op de vacature Fulltime Transportplanner bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.LOG.171).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.