Vacatures

Culinair Ontwikkelaar

 

Denk jij graag mee over vernieuwde concepten en overheerlijke smaaksensaties? Weet jij trends en behoefte van de klant te vertalen naar een vernieuwd of verbeterd productassortiment? Heb jij gekookt op topniveau, heb je een passie voor vers en voel jij je als een vis in het water binnen een dynamische productieomgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Als een van de koplopers in de groente verwerkende industrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Wat wordt er van je verwacht?

Als culinair ontwikkelaar bij Hessing Supervers volg jij de trends en ontwikkelen binnen de voedingsmiddelenwereld op de voet. Jij bent instaat vanuit deze trends de vertaling te maken naar levensvatbare producten zoals maaltijdsalades, groene salades en fruitsalades. Door jouw procesmatig inzicht houd jij direct rekening met de mogelijkheden binnen ons productieproces. Iedere keer weer opnieuw weet jij de ultieme smaaksensatie te creëren. Jouw focus ligt naast de nieuwe producten ook op het huidige assortiment. Door jouw proactieve houding neem jij initiatieven om het huidige productassortiment te verbeteren en draagt zorg voor een correcte introductie.

 

Jij bent samen met het team er verantwoordelijk voor dat de initiatieven op het gebied van kwalitatieve en culinaire productverbeteringen en productinnovaties omgezet worden naar concrete projecten en voorstellen. Jij zorgt voor de realisatie van deze diverse productontwikkelingsprojecten ter verbetering, verbreding en verdieping. Als culinair ontwikkelaar ben jij een belangrijk onderdeel van het commerciële team wat verantwoordelijk is voor een grote Nederlandse retailer. Jij bent een echte teamplayer en overlegt regelmatig met jouw eigen afdeling, commercie, productie, inkoop en leveranciers. Je acteert reactief en proactief. Je rapporteert direct aan de manager productontwikkeling.

Als culinair ontwikkelaar bij Hessing Supervers:

  • heb jij een HBO werk- en denkniveau of een opleiding afgerond richting bijvoorbeeld food & design, levensmiddelentechnologie of horeca;
  • heb je minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen een soortgelijke functie en je hebt bij voorkeur gekookt op topniveau;
  • heb je ervaring in en word jij enthousiast van een dynamische productieomgeving met superverse producten;
  • ben jij communicatief vaardig, ben je een waardige gesprekspartner voor de klant, een sparringpartner voor het team, klantgericht, ondernemend en proactief;
  • ben jij een teamplayer, pragmatisch, resultaatgericht en bezit jij projectmanagement skills.

Arbeidsvoorwaarden

Op de afdeling productontwikkeling wordt gewerkt met ambitieus, creatief en gedreven team. Er is volop mogelijkheid voor trainingen, opleidingen en ontwikkeling. Beloning is conform cao, daarnaast biedt Hessing Supervers collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan en bovenal een prettige werksfeer. De standplaats van de functie is het hoofdkantoor in Zwaagdijk. Wel wordt er verwacht dat je 1 a 2 keer per week op de locatie Helmond aanwezig bent en je zal klantbezoeken.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de culinair ontwikkelaar waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Culinair Ontwikkelaar bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.PD.195).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.