Vacatures

Communicatie medewerker

 

Creatieve communicator die zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een communicatieplan kan oppakken.

Een communicatiemedewerker zorgt ervoor dat de relatie tussen de organisatie en de buitenwereld op orde is. En dat het beeld dat de buitenwereld van de organisatie heeft, juist is.

 Je kunt als communicatiemedewerker Hessing  goed voor het voetlicht brengen en het imago en de zichtbaarheid verbeteren.

Je zorgt mede voor de uitvoering van de nieuwe ‘corporate communicatiestrategie’ en neemt een actieve rol in het verbeteren van de interne communicatie.

Je geeft  advies (gevraagd en ongevraagd) aan diverse medewerkers binnen de organisatie in alle gelederen van de organisatie op het gebied van communicatie en de toepasbaarheid:

 • Informeren omtrent communicatieprojecten- en richtlijnen;
 • Verzamelen, analyseren en uitwerken van gegevens om zo tot een advies te komen.

Voor de website, Personeelsbladen, intranet, narrowcasting en flyers heb jij de touwtjes in handen, jij draagt zorg voor het gehele proces:

 • Aanspreekpunt voor externe partijen / bureaus zoals tekstschrijvers. Tevens heb jij de coördinatie van diverse projecten, zoals de personeelskrant,  Social media plan, communicatie enz;
 • Je geeft vorm en bewaakt de huisstijl (uniformiteit)
 • Inhoudelijk beheren van website en intranet (middels CMS) alsook opstellen en beheren van de sitemap;
 • Monitoren en beheer van social media door middel van platform Coosto
 • Het verzamelen en analyseren van diverse gegevens (denk o.a. aan Google Analytics), opstellen van flowcharts als aanvulling op de user scenario’s, statistieken en enquête onderzoeken.  Je adviseert omtrent optimalisatie van de website alsook intern- en extern overleg hieromtrent;

Wat vragen wij van je

 • HBO werk- en denkniveau. Afgeronde opleiding richting Media, Informatie & Communicatie en/of aanverwant;
 • Zeer goede beheersing van de NL taal i.v.m. redactiewerkzaamheden;
 • Ervaring met communicatie- en advies taken;
 • Grafisch onderlegd (Adobe: InDesign, Photoshop en Illustrator);
 • Ervaring met content management system (b.v. Wordpress);
 • Basiskennis van HTML, CSS en Google Analytics;
 • Goede vaardigheden MS Office (Word/ Excel/Powerpoint);
 • Redactioneel onderlegd (teksten redigeren alsook interviewen).

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan.  Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel.

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben jij de creatieve communicator die op zoek naar een uitdaging in een productie omgeving? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

Je reageert op de vacature Communicatie medewerker bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.OpsExc.215).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.