Vacatures

Commercial Assistant Retail

 

Als Commercial Assistant Retail ben je onderdeel van het commerciële team van Hessing. Je zult je richten op het operationeel en analytisch ondersteunen van een viertal accountmanagers. De verdeling operationeel en analytisch zal ongeveer 70-30 zijn. Je bent werkzaam binnen het Superunie team waar je je bezig gaat houden met klanten als Plus, Hoogvliet, Vomar, SPAR, Poiesz en Jan Linders. Een aantal werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

 • Het up-to-date houden de assortiment/prijslijsten
 • Het maken van commerciële dashboards
 • Het beheren en communiceren van de actieforecast
 • Het analyseren van trends en ontwikkelingen in de markt
 • Operationele afstemming met de klant

Je vervult een relatief jonge rol waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt nauw samen met zowel de accountmanagers als verschillende andere interne afdeling (denk aan de binnendienst, productieplanning, SCM, expeditie, etc.). Naast het contact met je interne contactpersonen zal je ook met diverse klanten contact hebben.

Wat verwachten wij van jou

 • MBO-, / HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring is een pre
 • Goed in Excel en het leggen van cijfermatige verbanden
 • Pro actief en resultaatgericht
 • Eigenaarschap
 • Resultaat gericht en nauwkeurig

Wat bieden wij:

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Ook zal je beschikking krijgen over een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en analytisch sterk? Dan daag ik je uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature Commercial Assistant Retail bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.sales.205).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.