Vacatures

Chauffeur CE (zomer)

 

Ervaar de dynamiek van Hessing Logistiek

 

Ons moederbedrijf Hessing Supervers verwerkt dagelijks duizenden kilo’s verse groente en fruit. Een dynamisch proces dat 24/7 doorgaat, dus ook in het weekend en de avond- en nachturen. Hessing Logistiek verzorgt het transport door de hele Benelux. We rijden 7 dagen per week en 24 uur per dag.

 

Chauffeur CE (zomer)

 

Ben je in het bezit van rijbewijs CE met Code 95 en een digitale bestuurderskaart? Heb je nog geen plannen voor de zomer maar wel veel vrije tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou. Om onze pool van chauffeurs aan te vullen ivm geplande vakanties en verwachte drukte zijn we op zoek naar Chauffeurs CE die gedurende de zomerperiode in dienst van Hessing Logistiek willen rijden. De exacte periode staat niet vast, dat willen we samen met jou vaststellen. Ook de werktijden bespreken we graag samen met jou. Dag, avond of nacht, alles is bespreekbaar!

 

De collega die we zoeken:

• heeft rijbewijs CE met Code 95 en een digitale bestuurderskaart;
• beheerst de Nederlandse taal;
• is gemotiveerd, enthousiast, fit, en flexibel;
• is service- en klantgericht;
• is zich bewust van onze hoge kwaliteitsnormen.

 

Als chauffeur bij Hessing Logistiek:

• werk je bij een gezond, stabiel en sociaal transportbedrijf;
• vervoer, laad en los je gekoelde lading op pallets of rolcontainers;
• werk je samen met een prettig team van collega’s;
• werk je met het modernste materieel;
• is je salaris conform de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer.

 

Voel jij je aangesproken door bovenstaande en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken tijdens de zomer? Dan ontvangen wij graag jouw reactie. Solliciteer direct via onderstaande sollicitatieknop of stuur een mailtje naar: HRLogistiek@hessing.eu

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tjalling Kampstra via 088-2281796.

 

Je reageert op de vacature Chauffeur CE (zomer) bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.LOG.281).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.