Vacatures

Business Controller

 

Als Business Controller bij Hessing maak je deel uit van het team Business Control en word je aangestuurd door de Manager Business Control. Samen met jouw collega’s ben je actief in een dynamische markt, namelijk de productie van dagverse producten! Je ziet de vele facetten van diverse processen. Zo ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beschikbaar stellen van relevante rapportages binnen de organisatie. We vragen je ook om de diepte in te gaan met analyses en andere cijfermatige vraagstukken.  Als Junior Business Controller overleg je continu met de ‘business’ over de constateringen in de analyses. Kortom, bij Hessing is geen dag hetzelfde en bieden wij een uitstekende leerschool om je verder als Business Controller te ontwikkelen. 

Verder over de functie:

  • Voer je (kleine) projecten uit ter ontwikkeling van het verkrijgen van relevante data / informatie;
  • Maak je gevraagd, dan wel ongevraagd Business Analyses. Bijvoorbeeld ter onderbouwing van de rapportages of periodieke toelichtingen.

De ideale collega die wij zoeken:

  • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding, studierichting bedrijfseconomie of gelijkwaardig en 2- 5 jaar relevante werkervaring;
  • Heeft goede Excel skills en kennis van BI-tooling;
  • Is communicatief vaardig, heeft een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht en is goed in het leggen van verbanden tussen oorzaak en gevolg;
  • Ervaring in de retail, liefst richting food.

Een uitdagende startersrol bij een fantastisch en gezond familiebedrijf in het West-Friese Zwaagdijk, daar je in de toekomst verantwoordelijk wordt voor 2 van onze entiteiten. Bij Hessing Supervers dragen dagelijks honderden collega’s bij aan gezond en vers eten. Wij verwerken verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Deze producten leveren wij uit aan de grote supermarkt-, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Wat krijg je van ons?

Een interessante baan voor de langer termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling. Tevens bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Wil je meer weten?

Neem dan contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Business Controller bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.Finance.166).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.