Vacatures

Assistent Projectleider Operational Excellence

 

Als Assistent Projectleider Operational Excellence ben je de spin in het web van investeringen, onderzoeken en projecten binnen Hessing op het gebied van Operational Excellence. Betreffende projecten dragen bij aan het verbeteren, vernieuwen en efficiënter laten werken van de fabrieken in Zwaagdijk en St. Annaparochie op technisch gebied.
Je stelt samen met je opdrachtgever de projectplannen op en stelt de teams samen. 

Verder over de functie:

De Assistent Projectleider OE initieert en geeft uitvoering aan het proces en zorgt voor een betrouwbare kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening. Stuurt projectleden aan. Stelt planningen op, controleert de voortgang en stuurt waar nodig bij.
Hij/zij kan structureel problemen analyseren op grond waarvan hij/zij andere voorstellen kan doen voor het uitvoeren van beleid, en kan daarnaast ook zelf lijnen uitzetten voor een resultaatgerichte uitvoering van oplossingen die door anderen zijn bedacht. .
Ziet als procesbewaker toe op een juiste follow-up van gemaakte afspraken en kosten. En communiceert middels verschillende gewenste rapportages.
Treedt op als sparringpartner en kan technisch een bijdrage leveren; en kan indien nodig specifieke kennis intern en extern halen.

De Assistent Projectleider OE is voornamelijk op de werkvloer/fabriek en er wordt van hem/haar verwacht aanwezig te zijn bij implementatie van de projecten.

De ideale collega, die we zoeken:

  • beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, en/of Procestechniek;
  • heeft ervaring met Autocad/2D tekenen; ervaring (3 - 5 jaar) met technische projecten; en met 5S;
  • is in staat meerdere projecten en budgeten te managen;
  • is organisatiesensitief; weet zich snel de verhoudingen, processen, procedures e.d. binnen het bedrijf eigen te maken;
  • is analytisch, resultaatgericht, stressbestendig, sociaal vaardig, communicatief (NL, Eng, Duits) en heeft een helicopterview.

Wij bieden:                                 

Een uitdagende functie bij een fantastisch en gezond familiebedrijf in Zwaagdijk (West-Friesland). Bij Hessing Supervers dragen dagelijks honderden collega’s bij aan gezond en vers eten. Wij verwerken verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Deze producten leveren wij uit aan de grote supermarkt-, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Wat krijg je van ons ?

Een interessante baan voor de langere termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling. Tevens bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Wil je meer weten?

Neem dan contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Assistent Projectleider Operational Excellence bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.OpsExc.172).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.