Vacatures

Teamleider Salaris- en urenadministratie

 

Over Hessing Supervers:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten en fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars.

In verband met vervanging zoeken wij: 

 

Teamleider Salaris- en urenadministratie M/V

(32-38 uur per week)

 

De Teamleider  Salaris-en urenadministratie is verantwoordelijk voor de afdeling salaris- en urenadministratie en waarborgt een correcte salaris- en urenadministratie voor de verschillende locaties van Hessing. De omvang betreft ca. 1.200 Hessing medewerkers voor de salaris administratie en ca. 2.400 medewerkers voor de uren administratie (inclusief flexmedewerkers).

 

Werkzaamheden:

 

Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling salarisadministratie en urenadministratie, en zorgt voor coördinatie van de werkzaamheden en prioriteiten. Daarbij ben je actief en nauw betrokken in de uitvoering van de verloning.

Je bent aanspreekpunt voor management en HR op het gebied van salaris-en urenadministratie, ook bij incidenten en eenmalige gebeurtenissen.

Je zorgt voor het beheer van de salaris- en urenregistratie systemen, zodanig dat het systeem (Cobra) actueel en operationeel is (inclusief updates).

Je doet proactief realistische verbetervoorstellen omtrent de salaris- en uren administratie.

Je draagt zorg voor de juiste samenstelling van overzichten en aangiften zodanig dat deze aan de wettelijke voorschriften voldoen

Je waarborgt dat medewerkers en organisatie tijdig worden geïnformeerd over de uitvoering van sociale wetten, belastingen, bedrijfsregelingen, salarisberekeningen enz.

Je waarborgt het verstrekken van informatie en het geven van toelichtingen bij door inspecties en (externe) accountants uitgevoerde controles.

 

Dit ben jij:


Je hebt HBO (+) werk en denkniveau richting bedrijfsadministratie en of salarisadministratie aangevuld met PDL en VPS.

Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als Hoofd/ Teamleider salarisadministratie.

Je beschikt over kennis van (Arbeids) wetgeving, ICT- en financiële administratieve processen, MS Office en ervaring met het voeren van een salarisadministratie de daarbij behorende pakketten.

Je beschikt over cijfermatig inzicht, analytische vaardigheden, en bent sociaal en communicatief vaardig.

 

Dit bieden wij:


Hessing Supervers is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Wij bieden een marktconform salaris, diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Ook kun je voordelig vers gesneden groente en fruit kopen in onze personeelsgroentewinkel.

 

Interesse?

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze HR afdeling via HRZWD@hessing.eu

Je reageert op de vacature Teamleider Salaris- en urenadministratie bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.Finance.296).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.