Vacatures

Teamleider Productie

 

TEAMLEIDER PRODUCTIE

In de rol van Teamleider ben jij verantwoordelijk voor een optimaal productieproces door jouw team te coachen en te begeleiden. Verder lever je een actieve bijdrage aan het continu verbeteren op het gebied van kwaliteit, innovatie en kostenreductie. Je bent verantwoordelijk voor een optimale organisatie en voortgang van de productie(processen) en realisatie van de beoogde doelstellingen, rekening houdend met externe kwaliteitsinvloeden en interne en externe eisen met betrekking tot het gehele productieproces. Handhaving van de voorschriften op het gebied van BRC en veiligheid.

 

Werkzaamheden

 • Leidinggeven, coachen, controleren en begeleiden van de teamleiders, operators, indirect aan productiemedewerkers.
 • Deelname aan projecten en Continue verbeterteam 5S, OEE;
 • Tijdig aanleveren van relevante management informatie met betrekking tot productiviteit, rendement en efficiency;
 • Indienen van verbetervoorstellen aan de Operations Manager;
 • Het adequaat reageren op en nemen van beslissingen bij onvoorziene en ongeplande situaties en omstandigheden;
 • Ontwikkelen en in stand houden van de best practise werkmethoden die leiden tot kostenbesparing op de afdeling;
 • Operations Manager vervangen bij afwezigheid.

 

Wat vragen wij van je

 • Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau;
 • Leidinggevende ervaring in de foodindustrie;
 • Kennis van continue verbeteren, 5S en LEAN;  
 • Communicatief vaardig;
 • Analytisch denkvermogen en overtuigingskracht;
 • Zelfstandig, pro-actief en resultaatgericht kunnen werken.

 

Wat bieden wij jou

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris naar gelang kennis en kunde, diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness, een groente winkel met gereduceerd tarief en een personeelsvoordeelwinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Interesse?

 

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op via HRZWD@hessing.eu

 

Je reageert op de vacature Teamleider Productie bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.productie.291).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.