Vacatures

Supply Planner (28-38 uur)

 

Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor de planning van ca. 4 miljoen groente en fruit producten per week? Gezonde producten die zelf dagelijks nodig hebt, thuis gebruikt én waar je blij van wordt. En wil je werken in een dagverse omgeving waarbij dagelijks een sterk beroep wordt gedaan op je planning- en analyse vaardigheden? Dan is de functie van Supply Chain planner binnen Hessing jou op het lijf geschreven. De Supply Planner is op klantniveau (veelal retail en out-of-home partners) verantwoordelijk voor de korte termijn productieplanning van maximaal 2 weken waarin je de optimale balans bewaakt tussen leverperformance, derving en voorraadhoogte.

 

Werkzaamheden

 • Op basis van de forecast vanuit Demand Planning stel je dagelijks de verkoopplanning en bijbehorende productiebehoefte op voor een periode van 2 weken op klantniveau;
 • Je hebt actief contact met commercie, productie en expeditie en je houdt deze afdelingen op de hoogte over de voorraden, verkopen en eventuele knelpunten. Je stelt dagelijks een dagrapport op waarin (verwachte) manco’s verklaard worden;
 • Je stuurt actief op de juiste beschikbaarheid van eindproducten met inachtneming van de houdbaarheid, de forecast betrouwbaarheid en het risico op derving;
 • Je houdt je actief bezig met de actie en evenementen forecast en het assortimentsbeheer voor de komende weken, zoals bepaald vanuit de introductie- en uitfasering kalender;
 • Je maakt onderdeel uit van het klantenteam. Je maakt analyses over de leverperformance en over versheid, verklaart afwijkingen en gaat actief in gesprek met de accountmanagers en demand planners voor verbetervoorstellen; 
 • Je verzorgt de opstart-afsluiting van de dag op de momenten zoals vermeld in het personeelsrooster en bent flexibel in het vervangen van je collega supply planners in hun afwezigheid.

 

Wat vragen wij van je

 • HBO werk en denk niveau richting Logistiek & Supply Chain Management;
 • Interesse in de foodproductie;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent oplossingsgericht;
 • Je kunt een creatieve bijdrage leveren aan het oplossen van knelpunten;
 • Communiceert duidelijk en helder en Je hebt een assertieve en enthousiaste houding;
 • Je hebt goede Excel skills;
 • Kennis van SLIM4 en Microsoft Dynamics is een pre;

Hessing produceert 6 dagen per week, dit betekent dat je om de week op zaterdag werkt (en in dat geval doordeweeks een dag vrij bent) en dat je beschikbaar bent op en rondom feestdagen.

 

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

 

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via  e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je reageert op de vacature Supply Planner (28-38 uur) bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.259).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.