Vacatures

Supply chain proces manager

 

Heb jij een passie voor Supply chain?

Ben jij goed in veranderen, verbeteren, optimaliseren en projectmatig werken?  

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijd-, lunch- en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Supply chain proces manager – 38 uur – Zwaagdijk-Oost

 

Voor de Supply chain is een lange termijnvisie opgesteld welke de kaders beschrijft voor de toekomstige ontwikkelingen. Kernwoorden hierin zijn: (collaboratieve) Forecasting, ketenintegratie, transparantie en netwerkplanning over de Hessing fabrieken.

 De Supply chain proces manager is als lid van de centrale Supply chain organisatie de coördinator tussen project en proces. Vanuit het functieveld ben je voortdurend bezig om de professionaliseringslagen, van zowel Hessing als haar klanten, te vertalen in relevante en noodzakelijke verbeteringen in de keten. Verbreding en verdieping van de functie ligt in lijn met de groei van de organisatie.

Als Supply chain proces manager heb je impact en neem je het voortouw in slim en efficiënt organiseren, waarbij glasheldere communicatie van essentieel belang is.

Je schakelt makkelijk tussen concept en praktijk, als ook met diverse afdelingen binnen Hessing. Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en bent sterk procesgericht. Plannen, organiseren, controleren en coördineren is jouw tweede natuur. Ook ben je kei in projectmanagement. Je doet dat op hoog niveau, met helikopterview, vooruitkijkend en anticiperend. Als persoon beschik je over natuurlijk overwicht en sterke communicatieve vaardigheden. 

Op gestructureerde wijze breng je behoeftes in kaart, benoemt projecten, betrekt mensen en voert uit. Met als ultieme doel om de Supply chain tussen Hessing en haar klanten naar een hoger niveau te tillen.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden 

 • Het concreet vertalen van de (lange termijn) Supply chain strategie, naar relevante projecten;
 • In samenwerking met klanten, vaststellen van verbeteringen en knelpunten in de keten en deze concreet vertalen naar optimalisatieprojecten;
 • In samenwerking met het Central Planning team het voortdurend verbeteren van de integrale planning performance door het uitvoeren van (detail) Demand & Supply analyses, met positieve impact op customer servicelevel;
 • In samenwerking met collega’s van de commerciële afdelingen en productielocaties de processen inrichten bij de start van nieuwe klanten en/of volledig nieuwe assortimentsgroepen.
 • Actieve bijdrage leveren bij de kritische tijdsmomenten in de keten, waarbij te denken valt aan grootschalige assortiment wijzigingen, feestdagen en weerseffecten;
 • Zorgdragen voor verbeterde transparantie in de gehele keten van aanvoer tot klant, waarbij een continu inzicht dient te worden verkregen in de ontwikkeling van de forecast, de voorraden en actuele verkopen; 
 • Optimaliseren van de totale keten in termen van kosten, service-levels, voorraadniveau en operationele efficiency in de fabrieken.

 

Dit ben jij:

De Supply Chain binnen een vers-omgeving als Hessing is topsport! De gezochte professional brengt dan ook relevante en brede Supply chain ervaring met zich mee. Verder verwachten wij:

 • Bachelor of Master opleiding in Logistiek of Bedrijfskunde/-economie, met aanvullend een projectmanagement opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in Supply chain in de voedingsmiddelenindustrie, met voorkeur voor ‘vers’;
 • Zeer sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen;
 • Innovatief en conceptueel denkvermogen voor het (mee-) vertalen van de visie/strategie op het inrichten van het end-to-end planningsproces; 
 • Pragmatisch, waar het gaat om het managen van projecten waarbij afdeling overstijgende belangen gemoeid zijn;
 • Sociale vaardigheden (o.a. tact, luistervaardigheid, empathie, overtuigingskracht) voor het effectief managen van projecten, het onderhouden van intensieve contacten met Hessing collega’s en klanten; 
 • Basis financieel inzicht en ervaring in kostenmanagement; 
 • Stressbestendigheid bij het realiseren van doelstellingen binnen de afgesproken termijnen; 
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engels. Kennis van de Duitse taal is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf, waarin wij 4 begrippen centraal stellen: groei, toegankelijk, duurzaam en betrokken. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan. Tevens krijg je personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel. Wij bieden een goed Marktconform salaris. Voor de overige arbeidsvoorwaarden hanteren wij de cao voor groothandel groente en fruit.  

 

Solliciteren

Ben jij die passievolle Proces manager van onze Supply chain afdeling? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) op telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu

 

Je reageert op de vacature Supply chain proces manager bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.SC.278).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.