Vacatures

Storing- & Onderhoudsmonteur

 

Als Storing- & Onderhoudsmonteur wordt je bij Hessing regelmatig op de proef gesteld, jij gaat op zoek naar de oplossing achter elk probleem. In onze productieomgeving werken wij met verschillende soorten machines, daar het voor jou een uitdaging is om zoveel mogelijk machines op je duimpje te leren kennen. Je voert zowel correctief- als preventief onderhoud uit en verzorgt tevens de administratieve afhandeling daarvan. Ook neem je bij Hessing deel aan interne projecten, mede omdat je het leuk vindt om na te denken over verbeteringen.

 

Werkzaamheden:     

 • Je geef voorlichting en instructies aan medewerkers;
 • Adviseert over het juiste, maar ook veilig gebruik van de machines;
 • Je werkt in een 4-ploegendienst, daar er bij ons ook op zaterdag en op feestdagen geproduceerd wordt. 

Wat vragen wij van je   

 • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting elektrotechniek of MBO 3 met veel interesse in de techniek
 • Enkele jaren relevante werkervaring of veel hobbies waarbij je aan het sleutelen bent waardoor je ervaring hebt opgedaan;
 • Flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht en natuurlijk veel passie voor de techniek;
 • Je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig aan de slag.
   
  Wat bieden wij
  Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
   
  Een baan voor de langer termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling!
   
  Over ons
  Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.
   
  Solliciteren
  Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op jiskaandeweg@hessing.eu of  telefoonnummer 06-40021468.

Je reageert op de vacature Storing- & Onderhoudsmonteur bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.TD.254).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.