Vacatures

Operations Manager Productie

 

Ben jij een Hands-on People-manager met daadkracht?

 

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Operations Manager Productie – 38 uur – Zwaagdijk-Oost

In deze rol zorg jij samen met jouw team dat er dagelijks 480.000 producten van de band komen.

Dit doe je op zo’n veilig mogelijke manier, waarbij je dagelijks zoekt naar de balans tussen kwaliteit en productiviteit.

 

Wij willen ons graag blijven ontwikkelen en onze klanten nog beter bedienen met onze verse producten, waardoor er ook van jou verwacht wordt verbeteringen op te zetten en deel te nemen aan verbetertrajecten.

 

Dit ben jij

  • Afgeronde HBO opleiding richting Levensmiddelentechnologie of Technisch bedrijfskunde;
  • Affiniteit met de foodindustrie en bij voorkeur kort houdbare versproducten;
  • Kunnen Leiden, coachen en motiveren van jouw teams;
  • Goed processen kunnen inzien en verbeteren in een productieomgeving;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Kennis van arbo- en veiligheidsbeleid, HACCP, Lean management en continu verbeteren.

 

Dit bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf.  Wij bieden een goed Marktconform salaris. Voor de overige arbeidsvoorwaarden hanteren wij de Cao voor groothandel groente en fruit.  Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

 

Plaats binnen de organisatie

Je rapporteert aan de Locatie manager en maakt onderdeel uit van het operationeel team (OT).

Je geeft direct leiding aan 6 Teamleiders en indirect aan 200 FTE.

 

Waar kom ik te werken?

Het supervers operationeel team is een jong, gedreven en enthousiast team die het komende jaar de uitdaging zoekt in het efficiënt draaien van de productie omgeving. Een team dat het verschil wil gaan maken!

 

Interesse?

Ben jij iemand die het verschil kan maken in de rol van Operations Manager Productie?

Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu

Je reageert op de vacature Operations Manager Productie bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.productie.266).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.