Vacatures

Manager Bedrijfsbureau

 

Ben jij de energieke en daadkrachtige manager met helicopterview?

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

 

Manager Bedrijfsbureau – 38 uur – Zwaagdijk-Oost

 

De afdelingen Productieplanning (Scheduling), Personeelsplanning en Afroep verpakkingen vormen samen het Bedrijfsbureau. Het Bedrijfsbureau stelt de productie- en expeditieafdelingen in staat om de juiste productie hoeveelheden op het juiste tijdstip te produceren en te leveren.

Als Manager Bedrijfsbureau ben jij ‘de’ gespreks- en sparringpartner voor het team en stimuleer je hen om iedere dag weer opnieuw het beste uit zichzelf te halen. Jij draagt samen met je team zorg voor een optimale lijnplanning en het behalen van de productietargets!

Tevens ben je verantwoordelijk voor:

  • Coördinatie en afstemming van productiecapaciteiten en behoefte met de afdeling centrale planning;
  • Optimale beschikbaarheid van verpakkingsmaterialen;
  • Het planningssysteem;
  • Het zo optimaal mogelijk laten verlopen van de inkomende- en uitgaande goederenstroom;
  • Een optimale personele bezetting door een juiste flex-pool.

 

Jij weet kansen te benutten, bent veranderingsgezind en verliest de lange termijn doelstellingen niet uit het oog. Wij willen ons graag blijven ontwikkelen en onze klanten nog beter bedienen met onze verse producten, waardoor er ook van jou verwacht wordt verbeteringen te initiëren en deel te nemen aan verbetertrajecten.

 

Dit ben jij

  • Een afgeronde HBO opleiding richting logistiek of Technisch bedrijfskunde;
  • Enkele jaren relevante werkervaring binnen soortgelijke functie;
  • Kennis en ervaring van / met geautomatiseerde planningssystemen (ERP, forecasting applicaties en van personele planningssystemen;
  • Beschikt over een meer dan voldoende dosis aan overtuigingskracht, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid;
  • Heeft oog voor verhoudingen, is communicatief sterk en kan verbinden.

 

 

Dit bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf, waarin wij 4 begrippen centraal stellen: groei, toegankelijk, duurzaam en betrokken. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan. Tevens krijg je een personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel.

 

Plaats binnen de organisatie

Je rapporteert aan de Locatie manager en maakt onderdeel uit van het operationeel team (OT).

Je geeft direct leiding aan 4 Productieplanners, team lead personeelsplanning en 2 Medewerkers Afroep.

 

Waar kom ik te werken?

Het supervers operationeel team is een jong, gedreven en enthousiast team die het komende jaar de uitdaging zoekt in het efficiënt draaien van de productie omgeving. Een team dat het verschil wil gaan maken!

 

Interesse?

Ben jij de energieke en daadkrachtige manager met helicopterview?

Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu

Je reageert op de vacature Manager Bedrijfsbureau bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.manops.267).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.