Vacatures

Communicatie Adviseur M/V

 

Over Hessing Supervers:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten en fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste: 

 

Communicatie Adviseur M/V

(32-38 uur per week)

 

Werkzaamheden:

Het adviseren van de Hessing organisatie op 4 relevante gebieden: interne en extern communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en communicatie richting klanten.

 

Regie, coördinatie en (deels) uitvoering van het Hessing communicatie beleid in directe afstemming met een extern communicatie bureau.

 

Het gevraagd en ongevraagd adviseren managers, HR en recruiters binnen de organisatie op het gebied van communicatie en de toepasbaarheid.

 

Het onderhouden en actualiseren van de basis communicatiemiddelen en –kanalen zoals de website, het intranet, de Hessing huisstijl, nieuwsbrief, relatiemagazine en social media.

 

Het zorgdragen voor een toereikende flexibele schil van externen binnen het communicatiewerkveld zoals videopartijen, vormgevers, tekstschrijvers, en drukkers.

 

Dit ben jij:
Je hebt HBO (+) werk en denkniveau, en beschikt over 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over een afgeronde opleiding richting Media, Informatie & Communicatie en/of aanverwant.

Je bent redactioneel goed onderlegd, zowel wat betreft teksten redigeren als ook interviewen.

Je beschikt over goede IT-vaardigheden op gebieden zoals  MS Office, content management systemen en Google Analytics.

 

Dit bieden wij:


Hessing Supervers is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Wij bieden een marktconform salaris, diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Ook kun je voordelig vers gesneden groente en fruit kopen in onze personeelsgroentewinkel.

 

Interesse?

Wil je meer weten of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze HR afdeling via HRZWD@hessing.eu`

 

 

Je reageert op de vacature Communicatie Adviseur M/V bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.IT.293).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.