Vacatures

Assistent Technisch Projectleider

 

Ben jij een technisch tekenaar die richting projecten wilt doorgroeien?

 

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijd-, lunch- en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars.  Wegens vertrek van  één van onze collega’s zoeken wij een :

 

Assistent Technisch Projectleider – 38 uur – Zwaagdijk-Oost

 

De komende jaren staat onder andere de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport). Als Assistent Projectleider werk je vanaf locatie Zwaagdijk en help je het komende jaren mee aan het intekenen van deze nieuwe fabriek.  Na deze periode zal de focus in de functie veranderen naar het oppakken van projecten. Verder ben je de spin in het web van technische investeringen binnen Hessing.

Je kan structureel problemen analyseren waardoor je andere voorstellen kan doen voor het uitvoeren van technische oplossingen. Daarnaast kan je ook zelf lijnen uitzetten voor een resultaatgerichte uitvoering van oplossingen die door anderen zijn bedacht.

Je ziet er als procesbewaker op toe dat er een juiste follow-up gemaakt wordt en communiceert middels verschillende gewenste rapportages.

In deze rol ben je tevens een sparringpartner in de lopende projecten en zal er worden verwacht dat je een technisch bijdrage kan leveren.

 

Dit ben jij:

  • HBO werk en denk niveau;
  • Heeft ervaring met AutoCAD/2D tekenen;
  • Ervaring (3 - 5 jaar) met technische projecten is een pré;
  • Is in staat meerdere projecten en de budgetten die hieraan verbonden zijn te managen;
  • Is organisatiesensitief; weet zich snel de verhoudingen, processen, procedures e.d. binnen het bedrijf eigen te maken;
  • Is analytisch, resultaatgericht, stressbestendig, sociaal vaardig, communicatief (Nederlands, Engels en Duits) en heeft een helicopterview.
  • Zelfstandig en proactief

 

Dit bieden wij

Een zeer interessante fulltime functie waarbij ruimte is voor groei en ontwikkeling. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf, waarin wij 4 begrippen centraal stellen: groei, toegankelijk, duurzaam en betrokken. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan. Tevens krijg je personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel. 

 

Interesse?

Ben jij de ondernemende, proactieve en gepassioneerde Assistent Projectleider ? Solliciteer dan direct! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met  Stefan van Amesfoort (HR Adviseur) via telefoonnummer 06-436209255 of via e-mail: s.vanamesfoort@Hessing.eu.

Je reageert op de vacature Assistent Technisch Projectleider bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.PenO.294).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.