Vacatures

Zaterdagkracht Administratief Medewerk(st)er Logistiek

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende bijbaan? Ben jij meestal iedere zaterdag beschikbaar, flexibel en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken wij jou!

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheid

Jij zet je voor de volle 100% in om alle voorkomende administratieve taken zeer secuur en correct uit te voeren. Jij snapt dat bepaalde deadlines gehaald dienen te worden, maar verliest hierbij kwaliteit niet uit het oog. Jouw taken zijn bijvoorbeeld het opmaken van pakbonnen, het controleren van ontvangstbrieven en het inboeken van gegevens.

Als administratief medewerk(st)er logistiek bij Hessing:

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaar, communicatief vaardig en flexibel;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent een echte aanpakker en zeer gedreven;
  • Je bent op zaterdag beschikbaar en je bent bereid om feestdagen te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Werktijden:

  • 08.00 - 16.30 uur

De arbeidsvoorwaarden

Het is een uitdagende functie binnen een zeer dynamische omgeving. Je komt te werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf en wordt hier goed voor betaald.

Interesse?

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, 0492-592797.

Je reageert op de vacature Zaterdagkracht Administratief Medewerk(st)er Logistiek bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.191).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.