Vacatures

Weekendkracht Productie

 

Ben jij op zoek naar een bijbaan voor de zaterdagen, schoolvakanties en feestdagen? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste weekendkrachten die onze productie afdelingen in het weekend komen versterken. Je werkzaamheden bestaan uit diverse productietaken zoals het snijden en inpakken van diverse groenten en fruit. Je werkt samen met je team aan een goed kwalitatief product. Samen zorgen jullie voor het beste resultaat!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste en flexibele aanpakker, die ouder is dan 18 jaar (verplicht i.v.m. ons machinepark). Je houdt ervan om lekker in beweging te zijn en hard te werken. Het is koud in onze fabriek omdat wij onze gezonde producten vers en van topkwaliteit willen afleveren bij onze klanten. Jij vindt het dus geen probleem om te werken in een frisse omgeving. Je krijgt een warme jas van Hessing en jouw warme persoonlijkheid compenseert de rest. Wij beginnen vroeg in ochtend (vanaf 06.00 uur), maar voor een lekker zakcentje heb jij dit er graag voor over!

Arbeidsvoorwaarden

Een goed betaalde bijbaan in een gezonde werkomgeving! Het salaris start bij € 7,63 (18 jaar) tot € 10,18 (23 jaar en ouder) per uur.

Interesse?

Wil jij als weekendkracht bij ons aan de slag? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie met een CV met jouw ervaring. Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met de P&O afdeling via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Weekendkracht Productie bij Werken bij Hessing (Helmond.inpakschalen.279).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

Mail deze pagina

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.