Vacatures

Weekendkracht - Medewerker Quality Control

 

Houd jij van dynamiek en heb jij een neus voor de juiste kwaliteit groenten en fruit?

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Ben jij 18+, leergierig en zeer gemotiveerd? Heb jij affiniteit met groenten en fruit en is quality control jou op het lijf geschreven? Ben jij flexibel, zelfverzekerd en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Lees dan snel verder!

 

Weekendkracht Quality Control

Als Quality Control medewerker binnen Hessing ben je verantwoordelijk voor het bewaken en het controleren van de juiste uitvoering van het kwaliteitshandboek de productieprocessen. Jij volgt het productieproces en de producten van Hessing Helmond nauwgezet door bijvoorbeeld controle rondes te lopen en proefnemingen in de fabriek af te nemen. Daarbij corrigeer jij ook waar nodig zoals het blokkeren en vrijgeven van grondstoffen en eindproducten. Jij maakt dus de beslissing of de eindproducten kwalitatief goed zijn om uiteindelijk naar onze klanten te versturen. Daarnaast is het ook jouw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op de juiste uitvoering van de procedures, werkinstructies, hygiëne en de rapportages. Ook administratieve handelingen behoren tot jouw verantwoordelijkheden.

Als Weekendkracht Medewerker Quality Control:

  • Heb jij een opleiding richting food of ben jij hier nog volop mee bezig;
  • Ben je flexibel, zelfverzekerd, proactief, een echte teamplayer en beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
  • Ben je 18+, leergierig en gemotiveerd om binnen een productiebedrijf te werken;
  • Beheers je zowel de Nederlandse taal als de Engels taal;
  • Ben je op zaterdag beschikbaar tussen 06.00 en 18.30 uur (3 verschillende diensten);
  • Ben je eventueel ook op doordeweekse dagen/ avonden beschikbaar en in vakanties.                                                          

Werktijden:

Tussen 06.00 - 18.30 uur

Arbeidsvoorwaarden

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden al naar gelang kennis en kunde. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Solliciteren: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Weekendkracht Medewerker Quality Control waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085

Je reageert op de vacature Weekendkracht - Medewerker Quality Control bij Werken bij Hessing (Helmond.QA.155).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.