Vacatures

Weekendkracht Logistiek/ Keurmeester

 

De leukste bijbaan binnen een heel gezonde organisatie!

 

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan binnen een logistieke afdeling? Ben jij sowieso beschikbaar op een zaterdag (06.00 - 18.00 uur), betrouwbaar, flexibel en wil jij diverse facetten van een logistieke afdeling leren kennen? Lees dan snel verder!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheden

Je draagt voornamelijk zorg voor de keuring (kwalitatief en kwantitatief) van binnenkomende grondstoffen (verse groenten en fruit). Je signaleert onvolkomenheden/ afwijkingen en onderneemt actie richting de afdelingen productie, afroep en inkoop. Overige werkzaamheden kunnen zijn; orders verzamelen, kwaliteitscontroles uitvoeren op de eindproducten zoals de aantallen controleren en temperaturen checken. Ook administratieve werkzaamheden en opruimen van de werkomgeving behoren tot jouw taken.

Als weekendkracht:

  • Heb je de minimum leeftijd van 18 jaar bereikt i.v.m. ons machinepark;
  • Ben je beschikbaar op zaterdagen tussen 06:00 en 18:00 uur; Je start om 06.00 uur of om 10.00 uur
  • Ben je betrouwbaar, flexibel, kwaliteitsgericht, goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engels taal in woord en geschrift is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed betaalde veelzijdige bijbaan! Je kunt op zaterdag, feestdagen en vakanties een lekker zakcentje bijverdienen! En je werkt ook nog eens met gezonde producten.

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze bijbaan? Dan vragen wij je om direct te reageren door te klikken op “ik wil graag solliciteren”. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 0492-592797.

Je reageert op de vacature Weekendkracht Logistiek/ Keurmeester bij Werken bij Hessing (Helmond.Expeditie.305).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.