Vacatures

Weekendkracht Keurmeester

 

Houd jij van dynamiek en heb jij een neus voor de juiste kwaliteit groenten en fruit?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf en zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over ons:

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, bewerkt fruit, maaltijdsalades, lunchsalades en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight carteraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De komende jaren (2021/2022) staat de bouw van een prachtige nieuwe ‘fabriek van de toekomst’ op onze planning. Deze fabriek wordt gevestigd in Venlo – Noord Limburg (Gebied Greenport). Jouw vaste standplaats wordt uiterlijk per Q2 2022 Venlo (Noord-Limburg).

 

Weekendkracht Keurmeester

Als keurmeester ben jij verantwoordelijk voor het keuren van alle binnenkomende goederen. Omdat jij goed op de hoogte bent van alle criteria waaraan het product moet voldoen, weet jij precies wanneer het product goed gekeurd en wanneer het product afgekeurd moet worden. Jij onderneemt direct actie wanneer het product afgekeurd wordt en communiceert met diverse afdelingen binnen de organisatie. Jij durft de verantwoordelijkheid te pakken en de juiste beslissing te nemen. Met jouw dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de afdeling ontvangst goederen, voorraadbeheer en de kwaliteitsdienst. Alle werkzaamheden worden door jou keurig bijhouden in de daarvoor bestemde systemen en formulieren. Kortom, je bent een belangrijke speler in het begin van ons productieproces.

Als Weekendkracht Keurmeester:

  • Heb jij een opleiding richting food of ben ij hier nog volop mee bezig (pré);
  • Ben je 18+, leergierig en gemotiveerd om binnen een productiebedrijf te werken;
  • Ben je in zomervakantie fulltime beschikbaar en veelvuldig op zaterdagen (weekendkracht);
  • Heb je wat relevante kennis m.b.t. dagvers producten (AGF) en logistieke processen;
  • Beheerst zowel de Nederlandse taal als Engelse taal;

Arbeidsvoorwaarden

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden al naar gelang kennis en kunde. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Solliciteren: 

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Keurmeester waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Joosten, Recruiter (ingridjoosten@hessingsupervers.nl) – 06-13325085

Je reageert op de vacature Weekendkracht Keurmeester bij Werken bij Hessing (Helmond.QA.170).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.