Vacatures

Weekendkracht - Allround Expeditiemedewerker

 

De leukste bijbaan om alle facetten van een expeditie afdeling te leren kennen!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan binnen een logistieke afdeling? Ben jij sowieso beschikbaar op een zaterdag, betrouwbaar, flexibel en wil jij alle facetten van een expeditie afdeling leren kennen? Lees dan snel verder!

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheden

Je wordt allround ingezet op de afdeling expeditie. De dagelijkse werkzaamheden zijn bijvoorbeeld orders verzamelen en kwaliteitscontroles uitvoeren op de eindproducten zoals de aantallen controleren en temperaturen checken. Ook administratieve werkzaamheden en opruimen van de werkomgeving behoren tot jouw taken. Je zet producten klaar voor verzending en zorgt ervoor dat de juiste labels aan de juiste  pallets worden bevestigd. Al met al word jij op diverse plekken op de afdeling ingezet.

Als weekendkracht op de expeditie afdeling:

  • Heb je de minimum leeftijd van 18 jaar bereikt i.v.m. ons machinepark;
  • Ben je beschikbaar op zaterdagen tussen 06:00 en 20:30 uur;
  • Ben je betrouwbaar, flexibel, kwaliteitsgericht, goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engels taal in woord en geschrift is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed betaalde veelzijdige bijbaan! Je kunt op zaterdag, feestdagen en vakanties een lekker zakcentje bijverdienen! En je werkt ook nog eens met gezonde producten.

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze bijbaan? Dan vragen wij je om direct te reageren door te klikken op “ik wil graag solliciteren”. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 0492-592797.

Je reageert op de vacature Weekendkracht - Allround Expeditiemedewerker bij Werken bij Hessing (Helmond.Expeditie.278).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.